Hoppa till innehåll
Telin Rekrytering & Konsult AB logotyp

Mättekniker till AMB

Publiceringsdatum
28 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Gustav Warelius
Email
Telefon
Ansök nu
Som leverantör till kunder med mycket höga krav inom bland annat medicinteknik behöver vi förstärka vår kvalitetsorganisation med en eller flera mättekniker. Vi söker dig som är noggrann och analytisk, och som gillar både enskilt arbete och kundkontakter, gärna med erfarenhet från polymera material.

Om tjänsten

I rollen som mättekniker kommer du att arbeta med mätningar av detaljer som i huvudsak är tillverkade i polymera material. Arbetsuppgifterna består i huvudsak i att skapa mätprogram, ritningsgranskning, uppmätning av utfallsprov, analys av resultat, mätfixturframtagning samt att sammanställa rapporter med mera. Du stöttar även våra projektledare i diskussioner med kunder i främst nya projekt men även i befintliga.


Kvalifikationer


Lämplig bakgrund är genomförd gymnasieutbildning och dokumenterad erfarenhet ifrån arbete med mätteknik/ritningsgranskning eller högskoleutbildning inom relevant område. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med mätmaskiner, scanning, ritningsläsning inklusive form och läge (Geometriska produktspecifikationer, GPS) samt programmering. Du bör även ha arbetat med verktyg som SPC eller liknande.

Vidare har du goda kunskaper i Microsoft Office men framför allt i Excel och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.

Vi söker dig som vill ha ett fritt och självständigt jobb med mycket ansvar. Du är van med att driva samt planera ditt egna arbete och löser de problem som kan uppstå på vägen. Som person är du strukturerad, noggrann, analytisk i ditt arbetssätt och är en kreativ problemlösare.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Broakulla.

Om arbetsgivaren

AMB är ett familjeägt företag med god lönsamhet och stabil tillväxt. Vår specialitet är formsprutning kombinerat med olika ytbehandlingstekniker, med det uttalade syftet att tillverka produkter som på olika sätt bidrar till att förbättra människors liv och välmående.

Vårt huvudsakliga affärsområde är medicinteknik, vi har hög automationsgrad och är sedan många år världsledande inom ytbehandling av hörapparater. Våra kunder finns över hela världen och präglas av höga krav på såväl kvalitet och logistik som dokumentation. Hos oss möts du av en platt och snabbfotad organisation, och vår produktionsanläggning i småländska Broakulla är igång veckans alla dagar. Vi är idag ca 200 medarbetare. Läs mer på http://amb.se
Telin Rekrytering & Konsult AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
19 maj 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren