Hoppa till innehåll
Nytida logotyp

Vikarier till Berglunda HVB

Publiceringsdatum
25 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Nytida AB
Telefon
Ansök nu
Nu söker vi på Berglunda HVB vikarier, både för att täcka behov just nu men även till sommaren. Berglunda är ett HVB-hem i Eksjö som tar emot vuxna personer, 20 år och uppåt, med olika psykiska funktionsnedsättningar och till viss del även med skadligt bruk och beroende. Vi tar emot personer på permission i öppenvård inom ramen för LPT (Lag om psykiatrisk tvångsvård) och LRV (Lag om rättspsykiatrisk tvångsvård). På Berglunda HVB strävar vi efter att ge en god och säker omvårdnad, ett gott bemötande, en meningsfull och förutsägbar vardag samt att ha hög kvalité i de insatser vi erbjuder till inskrivna klienter.

Kul att du hittade hit!
Vi tror att du tycker om att möta människor och att du är intresserad av att förstå vad som ligger bakom olika beteenden. Du brukar förmodligen hitta nya sätt att lösa en situation. Det löser sig oftast för du är trygg i dig själv, nyfiken, lyhörd, och närvarande. Om det här stämmer in på dig kanske du vill jobba med oss?

Vad gör vi?
Hos oss på Nytida får du möta människor som har olika behov av stöd och omsorg. Det handlar om att stötta vuxna med funktionsnedsättning till en meningsfull vardag. Tillsammans gör vi olika aktiviteter, städar, går på utflykter, tränar, samtalar och mycket mer. Vi söker dig som vill lära känna, förstå och vara en del av en annan persons liv.

Till dig från oss...
 • Introduktion
 • Förmånsportal med rabatter
 • Vi har kollektivavtal samt tillhörande försäkringar.
 • Coachande och stöttande chefer nära dig
 • Tydliga arbetssätt för att ge den bästa omsorgen till våra boende
Du får även...
 • genuina möten och erfarenheter som rustar dig för framtiden, oavsett var den är.
 • möjlighet att visa vem du är. Ofta är sommarjobbet en ingång till en tillsvidareanställning hos oss efter din utbildning/examen.
 • en arbetslivserfarenhet som gör stor skillnad på ditt CV. Att ha jobbat med människor som behöver stöd, visar dina kommande arbetsgivare att du har erfarenhet av att möta många olika personer utifrån deras behov. Det behövs i alla branscher.
Om Berglunda HVB
På Berglunda och Kompassen finns cirka 35 medarbetare (alla anställningsformer) med lång erfarenhet och kunskap för att arbeta med målgruppen. Vi har en god gemenskap mellan arbetsgrupperna och samverkar mellan våra tre olika avdelningar. Vår målgrupp är intressant och lärorik att arbeta med och vi lär oss nya saker varje dag i mötet med våra inskrivna klienter.

Du har en chef nära dig som delar av sin tid arbetar i verksamheten. Det kan även vara en framtida karriärmöjlighet för dig.

Din erfarenhet och kunskap
Vi tror att du som söker till oss:
 • lockas av ett arbete som är varierat och kräver stor kunskap om vård och omsorg och tycker mycket om att möta människor i olika situationer.
 • är en kreativ person som vågar tänka själv och ta ansvar.
 • trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor.
Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska eller under utbildning till behandlingspedagog, gärna med erfarenhet av psykiatri och till viss del missbruk. God datorvana samt erfarenhet av dokumentation är också meriterande. Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav, men i övrigt är inte ditt CV det viktigaste. Om du har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa.

Övrigt
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdatum: 2024-01-01
Sista ansökningsdag: 2024-04-01
Registerkontroll: Utdrag ur belastningsregister behövs uppvisas vid en eventuell anställning
Har du frågor? Kontakta gärna: elin.hansson@nytida.se eller jennie.bengtsson@nytida.se
Facklig kontakt: Kommunal, www.kommunal.se

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen "Skicka ansökan" nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Nytida så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här.

Om du blir kallad till en intervju behöver du kunna styrka att du har rätt att arbeta i Sverige, genom att uppvisa att du har medborgarskap inom EU/EES eller ett giltigt arbetstillstånd.

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare stärker individen i att leva ett självständigt liv. nytida.se
Nytida logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
24 maj 2024 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje persons livskvalitet och trygghet i fokus. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. www.nytida.se