Hoppa till innehåll
Roslagsvatten AB logotyp

Drift- och underhållstekniker till Ekerö

Publiceringsdatum
26 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Roslagsvatten arbetar fokuserat med att utveckla verksamheten för att säkerställa att kommuninvånarna får den bästa vatten-och avfallsservicen och i förlängningen, möjliggöra hållbara samhällen.

Vi befinner oss i mitt i en spännande förändringsresa - en resa som vi kallar Roslagsvatten 2.0. Våra kommuner växer och utvecklas i hög takt och för att möta morgondagens behov behöver vi ställa om, justera och utveckla vår verksamhet med lösningar som är hållbara över tid.

Vårt mål är att vara en av landets främsta VA- och avfallsbolag och genom att agera proaktivt, resultatinriktat, hållbart och med integritet hjälps vi tillsammans åt för att nå våra mål.

Nu söker vi en drift- och underhållstekniker till vår enhet Produktion anläggning i Ekerö som vill vara med och bidra till vår utveckling.

Om rollen

Enhetens övergripande ansvar är att säkerställa tillgänglighet och driftsäkerhet på våra anläggningar dvs. reningsverk, pumpstationer, tryckstegringsanläggningar, LTA-pumpar och dricksvattenanläggningar.

Som drift- och underhållstekniker har du den dagliga driften i fokus och dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att rondera anläggningar där du utför avhjälpande och proaktivt underhåll med hjälp av instruktioner, driftrutiner och checklistor.

Du arbetar både självständigt och i samarbete med elektriker och automationstekniker och du är ett stöd till processingenjörerna i arbetet med optimering av verkens reningsprocesser. Det förekommer även samarbeten och kontakter med externa entreprenörer som utför arbeten på våra anläggningar.

Kvalifikationer
  • Eftergymnasial utbildning inom VA-teknik eller arbetslivserfarenhet som vi bedömer vara likvärdig
  • God datorvana och van att använda olika digitala verktyg
  • Administrativ förmåga
  • God förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift
  • B-körkort
Meriterande kvalifikationer
  • Praktisk erfarenhet av processanläggningar och driftövervakningssystem
  • El- och/eller instrumentkompetens
  • VVS-kompetens
Personliga egenskaper

För att trivas och lyckas i rollen som drift- och underhållstekniker ser vi gärna att du är kreativ, har ett stort tekniskt intresse och är nyfiken på att använda ny teknik för att effektivisera och utveckla traditionella arbetssätt. Du är praktiskt lagd, ansvarstagande och serviceinriktad gentemot kunder och kollegor. Genom ditt driv, engagemang och positiva inställning är du en person som verkar för och bidrar till att skapa trivsel på arbetsplatsen.

Du har förmåga att arbeta självständigt men är samtidigt en lagspelare som kan samarbeta både internt och externt.

I takt med Roslagsvattens förändringsresa kommer arbetets karaktär att gå mer mot ett IT-styrt underhåll, vilket kommer att ställa krav på inlärning, analytisk förmåga och dokumentation och för att trivas i denna utveckling tror vi att det är en fördel att du är van att röra dig i den digitala världen.

Lön och anställningsvillkor

Tillsvidareanställning på heltid, med tillämpning av sex månaders provanställning. Lön enligt överenskommelse.

Övrigt

Tillträde: Omgående, enligt överenskommelse, heltid.
Arbetstid: kl.07.00-15.45
Placering: Ekebyhov, Ekerö

Beredskap kan förekomma efter en tids upplärning.

Kontakt

För frågor kring tjänsten kontakta platschef Torkel Andersson på telefon 08-540 835 04 eller e-post; Torkel.Andersson@roslagsvatten.se

Vid frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta HR-partner Sarah Mellqvist på 08-598 428 71 eller e-post Sarah.Mellqvist@roslagsvatten.se

Sista ansökningsdag

2024-05-10

Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. Så skicka din ansökan redan idag!

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare i samband med rekryteringen. Samtliga av våra inköp sker i enlighet med LOU och för att kunna arbeta med oss så ska man ha varit med i upphandlingen och tecknat ett ramavtal.
Roslagsvatten AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 maj 2024 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Om du är nyfiken på att veta mer om oss och vårt arbete, gå gärna in på vår hemsida för att läsa mer om Roslagsvatten.

Startsidan | Roslagsvatten