Hoppa till innehåll
Procella Therapeutics AB logotyp

ProCella Therapeutics i Tullinge rekryterar!

Sista ansökningsdag
12 oktober 2024 (25 dagar kvar)
Publiceringsdatum
16 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du en erfaren Lagertekniker som vill jobba vid innovativa och framgångsrika ProCella Therapeutics AB i Tullinge? Ansök idag!

ProCella Therapeutics AB är ett spännande företag för dig som vill vara en del av en innovativ miljö som ständigt utvecklas. Som Lager -/ logistikmedarbetare kommer du att ingå i Supply chain-teamet där arbetsuppgifterna är att säkra materialflödet till bolagets laboratorieverksamhet. Du kommer vara en viktig del i att företaget kan vidareutveckla sin verksamhet och forskning för att i slutändan kunna bidra till att bota sjukdomar och faktiskt rädda liv.

Ditt anställningserbjudande

På ProCella Therapeutics AB erbjuder vi avancerad kompetens inom utveckling av stamcellsterapi och har egen cGMP-tillverkning. Vi har globalt licensierade hjärtstamcellsterapier i klinisk fas och en växande pipeline av stamcellsterapier.

Rollen som Lager -/ logistikmedarbetare är omväxlande och innebär kontakt med flera avdelningar inom företaget. Förutom att arbeta på lagret, där du ansvarar för mottagning, hantering och registrering av inkommande gods, kommer du att samarbeta nära med kollegor från utvecklings- och tillverkningslabbet. Du blir en del av ett team på sex personer under ledning av Supply Chain Manager. Stämningen i teamet beskrivs som positiv och trivsam, och alla vittnar om att det är en arbetsplats där de både trivs och utvecklas.

Både teamet och företaget värnar om sina anställda och ordnar regelbundet aktiviteter för att stärka relationer och skapa möjligheter att lära känna nya kollegor. Företaget är stolt över sin mångkulturella arbetsstyrka och välkomnar nya medarbetare med öppenhet och respekt.

Dina arbetsuppgifter
  • Fysiskt hämta material från lagret och föra det till laboratorierna.
  • Följa godkända SOP:ar för inspektion, rengöring, dokumentation och märkning av material för laboratoriebruk.
  • Använda vårt digitala spårningsverktyg för inventering dagligen och stödja administrationen av denna programvara.
  • Följa SOP:ar för lämplig klädsel och beteende i utvecklingslaboratorierna.
  • Ta in material och förnödenheter till utvecklingslaboratorierna och arbeta proaktivt för att upprätthålla lagernivåerna.
  • Under ledning av Supply Chain Manager organisera och underhålla inventarier i specificerade områden i byggnaden.
  • Hjälpa till att samordna service- och teknikbesök från leverantörer under ledning av Supply Chain Manager.
  • Autoklavera vatten och andra material efter behov efter utbildning och enligt SOP.
Värt att veta

ProCellas Therapeutics håller till i moderna och fräscha lokaler på Alfred Nobels Allé 150 i Tullinge. I fastigheten finns också moderbolaget SmartCella Holding AB, systerbolaget Smartwise Sweden AB samt det externa bolaget Bactiguard AB.

Då arbetet kräver daglig närvaro på kontoret tror vi att du bor i närområdet. Detta för att säkerställa en långsiktig pendlingssituation.

Då arbetet innebär att man rör sig mycket och går regelbundet i trappor samt en del tunga lyft, så du behöver ha förmågan att kunna lyfta minst 15 kg.

Våra förväntningar

Du som söker har någon form av eftergymnasial utbildning inom relevant område. Du har även minst ett års erfarenhet av lagerarbete från tex. apotek, läkemedel eller kemteknik, där hantering av känsligt material ingått i arbetsuppgifterna. För att lyckas i rollen behöver du vara noggrann, självgående och ha en mycket god förståelse för varsam hantering. Som person är du en prestigelös lagspelare som är noga med kvalitet och vikten av att göra ett gott jobb. Koncernspråket på engelska varpå flytande engelska i ta och skrift är ett absolut krav. Vi ser också att du har goda kunskaper i svenska.

Om du som person är tekniskt lagd och har intresse för installationer av olika slag är detta meriterande.

Intresserad?

Rekryteringen sker i samarbete med TNG, specialister på kompetensbaserad och fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Procella Therapeutics AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 oktober 2024 (25 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/