Hoppa till innehåll

Arbetsledare/Lokalvård Borlänge

Publiceringsdatum
06 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi är ett ledande företag i städbranschen med verksamheten huvudsakligen i Dalarnas län. Företaget har idag ca 30 anställda och vi verkar i Borlänge, Avesta och Falun med tillhörande områden.

TPM Städ AB fokuserar på att ta ett helhetsansvar vad det gäller städ och serviceuppdrag hos våra kunder. Detta gör att kunden kan ägna sig åt sin kärnverksamhet. Vårt mål är att arbeta så våra kunder kan få en kostnadseffektiv servicefunktion.

Som arbetsledare blir du en av våra nyckelpersoner i företaget och kommer arbeta i nära samarbete både med driftchef och med medarbetarna. Du kommer ha ansvaret för våra dagliga kunder. Du kommer även ha dina egna städområden och samtidigt coacha medarbetarna och säkerställa kvalitet ute på plats hos våra kunder. Du hanterar kundernas synpunkter och önskemål samt arbetar aktivt med merförsäljning och kvalitetsuppföljning. Du har daglig kontakt med medarbetarna och du har en viktig roll när det gäller att introducera nya medarbetare i yrket.

Du trivs i rollen som företagsrepresentant och delar TPM Städ:s vilja att leverera service. Vi söker dig som har god ledar- och samarbetsförmåga, är social och har lätt för att skapa goda relationer med såväl kunder som medarbetare. Det är viktigt att du har en lyhördhet för kundens behov och en känsla för merförsäljning.

körkort är ett krav samt kunna hantera svenska språket i både tal och skrift.

Vi vill att du har arbetat som arbetsledare tidigare samt har erfarenhet från serviceyrken och branscherfarenhet. Du ska ha ett stort driv och socialt engagemang i ditt arbete och trivas med att strukturera upp ditt eget och andras arbete.

Tjänsten är en provanställning

OBS ENDAST ANSÖKNINGAR VIA MAIL

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
30 april 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se