Hoppa till innehåll

Platschef

Publiceringsdatum
20 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Siljan Schakt Entreprenad AB Grundades 1992 i nuvarande form. Omsätter cirka 150MSEK med ca 40 anställd. Bolaget erbjuder kompletta entreprenadtjänster inom markarbete, vägbyggnationer och vatten- och avloppsområdet - från planering och projektering till byggnation och idrifttagning. Bolaget har en egen maskinpark i Dalarna och driver därtill flera egna grus- och bergtäkter. Vi är en del av Infreakoncernen som omsätter cirka 2,1 Miljarder kronor och vi är 500 anställda medarbetare.

Siljans Schakt Entreprenad AB söker

Platschef

Därför ska du välja Siljans Schakt

Siljan Schakt erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där du får möjligheten att påverka och utvecklas. Hos oss är sammanhållning och laganda viktigt, och vi arbetar tillsammans för att nå framgång. Vi befinner oss i en stark tillväxtperiod och växer kraftigt, såväl organiskt som genom förvärv. Vi är idag 40 anställda och vi kommer bli fler då vi inom kort även ska anställa ytterligare en arbetschef samt entreprenadingenjör. Vår bransch är stabil genom både låg- och högkonjunktur och vi vet att det kommer satsas mycket inom infrastruktur de kommande åren. Siljan Schakt har andan av ett familjeföretag och det finns en anledning till att människorna valt att arbeta här.


Våra förväntningar på dig

Vi söker dig som trivs i en roll som ställer höga krav på precision och kvalitet. Du är en engagerad och självgående Platschef med passion för att skapa struktur och effektivitet. Du har erfarenhet från anläggningsbranschen, goda ledaregenskaper och förmågan att hålla ihop helheten.

För att lyckas i rollen här hos oss ser vi att du har god samarbetsförmåga då du kommer ha många olika kontaktytor inom och utanför vår organisation. Du är kommunikativ och har ett sätt att kommunicera så mottagaren nås av budskapet. Vi ser också att du behöver ha ett stort eget driv, vi befinner oss i tillväxt och förändringar är en del av vardagen. Du lockas av en sådan situation och är van att självständigt sätta agendan för ditt dagliga arbete.

Vad vi söker hos dig

Vi söker dig som har erfarenhet och goda kunskaper från anläggningsbranschen och har du specialistkunskap inom VA- sektorn är det starkt meriterande. Du är en kommunikativ ledare med erfarenhet av att driva anläggningsprojekt inom mark, anläggning och betong. Du är har goda ledaregenskaper och förstår att det är vi som gör skillnad.

En högskoleutbildning inom bygg och anläggning är meriterande och ger en bra grund för att förstå projektens dynamik. Erfarenhet inom projektadministration är en nyckel, där du har utvecklat en förmåga att självständigt driva förbättringar och effektiviseringar.

Du har god systemförståelse och har du erfarenhet från projekthanteringssystemet NEXT ser vi det som meriterande.

Körkort för personbil är ett krav.

Anställningen

Tjänsten som Platschef löper tillsvidare. Siljan Schakt har kontor i Orsa, Borlänge och Smedjebacken men vi ser helst att du geografiskt befinner dig i södra Dalarna. Du rapporterar till VD.

Så här rekryterar vi

I rekryteringen samarbetar vi med Hansson & Partners. Din intresseanmälan lämnar du via hemsidan www.hanssonpartners.com senast den 18 augusti.

Vi arbetar kompetensbaserat i våra rekryteringar, vilket bland annat innebär att vi kommer genomföra personlighetstest och begåvningstest samt djupintervjuer kring de kompetenser vi ser är viktigast för rollen.

Du är varmt välkommen att kontakta någon av rekryteringskonsulterna på Hansson & Partners under hela processen om du vill veta mer om tjänsten.

Martin Ogemar, martin@hnpar.com, 072-237 21 30

Anna Hansson, anna@hnpar.com, 070-695 64 63

För att läsa mer om Siljans Schakt besök gärna deras hemsida: Siljans Schakt

Varmt välkommen med din ansökan!


Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
18 augusti 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se