Hoppa till innehåll

Trafikledare - WFM

Publiceringsdatum
08 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi söker en driven och analytisk Trafikledare inom WFM för att ansvara för prognos, planering och schemaläggning på Länsförsäkringars Gemensamma Kundservice. Rollen innebär att på ett effektivt sätt hantera arbetskraftsresurser och arbetsflöden i nio team för att uppnå organisationens mål och maximera effektiviteten.

Du kommer att arbeta nära Trafikledare – RTA och Teamledare på avdelningen för att skapa och säkerställa god bemanning och planering i våra bank- och försäkringsteam.

Ansvarsområden

· Arbetskraftsplanering: Utveckla och implementera en effektiv arbetskraftsplanering som är i linje med organisationens mål och behov.

· Resursallokering: Planera och fördela personalresurser för att säkerställa rätt bemanning vid rätt tidpunkt och på rätt plats.

· Arbetsflöde och kapacitetsplanering: Optimera arbetsflöden och resurser för att maximera effektiviteten och minimera onödig överbelastning eller ledighet.

· Prognos och efterfrågan: Analysera historiska data och marknadstrender för att prognostisera arbetskraftsbehov och säkerställa att organisationen är redo för variationer i efterfrågan.

· Schemaoptimering: Skapa och hantera arbets- och skiftschema för att balansera personalens behov och organisationens krav.

· Resultatkontroll: Övervaka arbetsresultat och kvalitet för att säkerställa att organisationens mål uppnås.

· Uppföljning och rapportering: Följa upp och rapportera om resultat och avvikelser från planen till ledning.

· Teknologi och verktyg: Implementera och använda arbetskraftshanteringssystem och tekniska verktyg för att effektivisera processer.

Vem är du?

Vi söker dig som minst har en gymnasieexamen och erfarenhet inom trafikledning men också gärna en relevant kandidatexamen samt stor erfarenhet inom kundtjänstarbete.

För att trivas i rollen tror vi att du är analytisk, noggrann och har en förmåga att fatta snabba beslut. Du har god teknisk kompetens och förmågan att förmedla information och kommunicera på ett tydligt sätt, samtidigt som du drar lärdom av erfarenheter och feedback från din omgivning. Du trivs i en miljö där du snabbt och effektivt behöver sätta dig in i nya situationer och anpassa dig till nya omständigheter. Det är också viktigt att du är förtroendeingivande och förhåller dig till andra på ett öppet och accepterande sätt som gör att du får både kollegor och kunder att känna sig bekväma.

Om oss

Gemensam Kundservice består idag av ca 100 medarbetare som i dagsläget är fördelat på flera arbetsgrupper som tillsammans är tillgängliga får våra kunder alla dagar i veckan mellan 07.30-22.00. Vi erbjuder möjligheten att få jobba i ett stabilt företag och på en avdelning där vi strävar efter att hela tiden utvecklas i det vi gör idag och utveckla verksamheten i stort för att möta kundernas önskemål. Hos oss trivs du som gillar en miljö med hög förändringstakt, tempo och gemenskap.

Övrig information:

Tjänsten avser ett vikariat på 12 månader med start i september.

Arbetstiderna innebär måndag-fredag dagtid. Andra arbetstider kan förekomma under semesterperioder.

Genom Rekryteringslots Dalarna kan vi erbjuda medflyttarservice, läs mer om det på Rekryteringslots hemsida www.rekryteringslots.se

Som en del i vår rekryteringsprocess kan du få genomföra test.

För ytterligare information kontakta: Emma Paunia, Operativ Chef Gemensam Kundservice ,073-824 17 84.

Lokala fackliga företrädare: Inge Gustafsson, Forena, 023-931 43.

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi på Dalarnas Försäkringsbolag är drygt 450 engagerade medarbetare som bor där våra kunder bor, handlar i samma affärer och har samma väder. Med kontor i Falun, Borlänge, Avesta, Leksand, Ludvika, Mora och Malung finns vi nära våra kunder, som alla tillsammans äger vårt bolag. Stark lokal närvaro, personliga möten och bra digitala lösningar anser vi vara förutsättningar för det bästa kundmötet. Dalarnas är en ansvarsfull arbetsgivare som uppmuntrar mångfald, främjar hälsa och bidrar till ett hållbart arbetsliv. Vi vill med en god företagskultur, möjlighet till utveckling och ett stort engagemang, attrahera och behålla de bästa medarbetarna.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
26 maj 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se