Hoppa till innehåll

Säljare till MaserFrakt i Borlänge

Publiceringsdatum
24 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

MaserFrakt AB är ett av Sveriges största maskin- och transportförmedlingsföretag. Vi finns etablerade i Dalarna och Gävleborg, med egna kontor, terminaler och täkter. Även om vi är ett stort företag med det stora företagets resurser och effektivitet så har vi genom delägarna också de småskaliga fördelarna som personlig service och närhet.

MaserFrakt har som mål att aktivt bidra till ett hållbart samhälle. Vi har därför skrivit under TRB klimatprotokoll som innebär att vi tillsammans med ett flertal stora aktörer inom transport- och logistikbranschen arbetar aktivt med att nå målbilden att vara klimatneutral år 2035.

UppdragetMed placering på vårt kontor i Borlänge söker vi nu en säljare för transporter avstyckegods, livsmedels- och industrikunder. Som säljare på MaserFrakt arbetar du med att etablera långsiktiga relationer med våra kunder. Din roll är att vara kundens expert på transportlösningar.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är bland annat att:

-Arbeta med försäljning av transporter för nya och befintliga kunder

-Ge kunder erforderligt stöd och bygga långsiktiga affärsrelationer. Verka för att skapa underlag för goda relationer. Bygga kundplaner som på en strategisk nivå tillgodoser kundens och MaserFrakts behov.

-Skapa merförsäljning hos kunden genom att analysera behoven och erbjuda anpassade tjänster.

-Säkerställa att kundkraven blir kända för organisationen inom MaserFrakt det inkluderar även delägare och chaufförer som utför uppdragen.

Vem är du?Du tar initiativ till kundaktiviteter samt är uppdaterad på vad som händer på marknaden. Du arbetar tillsammans med dina kollegor mot gemensamma försäljnings- och verksamhetsmål med fokus på ytterligare tillväxt på marknaden.

Vi söker dig som trivs med att arbeta i en utåtriktad roll med mycket kundkontakt. Du har förmågan att skapa goda relationer och har ett engagemang för dina kunder. Du ska alltid vara öppen för nya affärsmöjligheter och ha en hög närvaro ute på marknaden. Tjänsten kräver ett utpräglat affärssinne. Resor förekommer i tjänsten.

Vi tror att du känner dig bekväm i digitala miljöer och hanterar officepaketet. I uppdraget som säljare får du tillgång till en tjänstebil och självklart har du även ett giltigt körkort för bil, du behärskar det svenska språket både i tal och skrift.

Vi erbjuderEtt varierande arbete där en dag inte är den andra lik. Du får en plats i ett drivet team, där närhet, ansvar, förtroende samt framtid står i fokus. Du kommer att ingå i ett team, som består av engagerade och hjälpsamma medarbetare, där man tillsammans löser kundens behov genom vår expertis, för att uppnå önskat resultat. Låter det här som något för dig? Då ser vi fram emot din ansökan!

Sök jobbet! I våra rekryteringar samarbetar vi med NXTjobb. Vi arbetar kompetensbaserat i våra rekryteringar vilket bland annat innebär att vi kommer genomföra djupintervjuer kring de kompetenser vi ser är viktigast för rollen samt eventuellt personlighets- och kapacitetstest.

Om det är något du funderar över så är du är varmt välkommen att kontakta någon av våra rekryteringskonsulter Anna-Klara Holgersdotter, 070-453 81 88 eller Jan Hedman på 076-014 81 00. Din ansökan gör du på nxtjobb.se. Urval och intervjuer sker löpande.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
10 januari 2025 (167 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se