Hoppa till innehåll

Säljare till Svensk Cater - Borlänge

Publiceringsdatum
19 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om tjänsten

Tjänsten innebär primärt uppsökande försäljning mot nya kunder men även vidareutveckling av befintliga kunder. Du ansvarar själv för att bygga långsiktiga relationer. Du arbetar med hela försäljningsprocessen från planering till framtagning av offerter, skriva avtal och uppföljning. Du hjälper befintliga kunder med inspiration och utveckling för att vidareutveckla samarbetet. En viktig del i tjänsten är att skapa nya relationer samt upprätthålla och utveckla kunder.

Upptagningsområdet för arbetet kommer att vara Dalarna med omnejd. I tjänsten har du möjlighet till förmånsbil och du bör vara inställd på att spendera mycket tid ute hos kunder och på kontoret.

    Arbetstider:Arbetet är huvudsakligen förlagt dagtid på vardagar, men innebär också viss flexibilitet utifrån verksamhetens och kundernas behov.

    Anställningsform:Tillsvidareanställning på heltid, med sedvanlig provanställning om sex månader.

    Start för tjänsten: Enligt överenskommelse.

    Adress till arbetsplats:Du kommer utgå från kontoret som är beläget påTunavägen 300,781 73 Borlänge.

    Om Svensk Cater

    Svensk Caterär din lokala grossist!

    Ett starkt lokalt engagemang är Svensk Caters signum. Tack vare det kan de erbjuda en mer hållbar service eftersom de kan leverera närproducerade råvaror, minska matsvinnet och minska onödiga och långa transporter.

    Svensk Caters idé är att leverera riktigt bra råvaror till alla typer av kök, stora som små, enkla som exklusiva. De har lika god kunskap om kött och fisk, bröd och grönsaker som om öl och vin, choklad och desserter. Svensk Cater utvecklar ständigt sitt sortiment för att möta sina kunders behov att attrahera, överraska och tillfredsställa sina gäster.

    Svensk Caters honnörsord är Närhet till kund, Lokalt engagemang och Hög flexibilitet.

    Krav och egenskaperKrav
      • Kommunicera obehindrat på svenska i tal och skrift
      • B-körkort
      • Stort matintresse och kunskap om mat och dryck
        Meriterande
        • Tidigare ha jobbat i liknande roll och ha förståelse för försäljningsprocesser
        • Erfarenhet från foodservice/restaurangbranschen
        • Vi ser helst att du är kockutbildad och/eller arbetat inom storkök
        Egenskaper

        För att lyckas i rollen behöver du vara självgående, proaktiv och affärsdriven. Du har också en stark social förmåga och är riktigt bra på att bygga stabila och långsiktiga relationer. Du besitter en tävlingsinstinkt och målmedveten som gör att du trivs att arbeta resultatorienterat för att uppnå dina och verksamhetens mål. Vidare så är du en strukturerad person med ordning och reda men som också kan vara nytänkande och tänka utanför boxen när du identifierar affärsmöjligheter. Att du är en lagspelare och duktig på att samarbeta är även det viktigt för att lyckas i rollen.Vi ser gärna att du har ett upparbetat kontaktnät inom restaurangbranschen.

        Vikt läggs även vid övriga personliga egenskaper.

        Lön och förmåner

        Lön: Enligt överenskommelse med Svensk Cater.

          Rekryteringsprocessen

          Marketpeople har en rättvis och enkel rekryteringsprocess där du ansöker direkt via annonsen. När du skickat in din ansökan så kommer du få ett mail om att genomföra AI-intervju med Hubert. De kandidater som tar sig vidare får ett mail om att genomföra en juridisk bakgrundskontroll via Fortcheck och därefter referenstagning via Refensa. De kandidater som går vidare efter detta kontaktas av Marketpeople innan en eventuell presentation för Elis sker som sedan själva genomför sista delen av rekryteringsprocessen med utvalda kandidater.Ansök nu, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

          Om Marketpeople

          Marketpeople är ett rekryteringsbolag med gedigen erfarenhet, branschledande AI, stark digital närvaro & high tech. Vi levererar marknadens mest moderna och fördomsfria rekryteringsalternativ. Hos Marketpeople får alla sökande chansen att presentera sig och genomföra en intervju med vår AI vilket ger alla sökande samma goda möjligheter att sälja in sig själva för jobbet.

          Hemsida: www.marketpeople.se

          Ansök nu

          Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

          Sök jobbet
          Ansök senast
          30 september 2024 (65 dagar kvar)
          Ansök nu

          Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se