Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Backend-utvecklare till Callide!

Publiceringsdatum
07 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du erfarenhet av C#.Net och söker dig efter ett jobb med frihet under ansvar och fina förmåner? Då har vi jobbet för dig! Vi söker för tillfället en backend-utvecklare till Callide! Lämna in din ansökan idag, vi tillämpar löpande urval!



Om tjänsten

Callide är ett tech-konsultbolag med ursprung i Borlänge som brinner för att skapa mjukvara som gör skillnad. De tror på att människor är företagets viktigaste tillgång och arbetar hårt för att skapa en miljö där alla mår bra på jobbet, i och med detta följer en rad härliga förmåner för Callides anställda.

Callide arbetar med mjukvaruutveckling inom olika områden, till exempel appar, AI, webb och databaser. Idag jobbar sju erfarna utvecklare med en bred palett av tekniker och ramverk. Här får du möjlighet att arbeta som resurskonsult samt i Callides egenutvecklade projekt.

Du erbjuds

  • Frihet under ansvar, på riktigt! Här bestämmer du bland annat dina egna arbetstider och lokalisering
  • Arbeta i härligt och erfaret team med stort intresse av programmering
  • Arbeta på ett företag som har dig som medarbetare i fokus


Kvalifikationer
  • Har flera års erfarenhet av C#.Net utveckling
  • Har flytande kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska

Det är meriterande om du har

  • Arbetat med offentlig sektor

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Självgående
  • Problemlösande
  • Anpassningsbar
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 maj 2024 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se