Hoppa till innehåll

Supporttekniker Linux

Publiceringsdatum
25 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Arbetsbeskrivning

Randstad Digital letar nu efter en erfaren supporttekniker till en av våra kunder. Har du tidigare erfarenhet av support och letar efter en roll där du kan arbeta med frihet under ansvar? Letar du efter en roll där du kan påverka och utvecklas? Då har du hittat rätt här! 

Som supporttekniker hos vår kund kommer du bland annat arbeta med övervakning, remote support för slutkund via telefon och mail. Du kommer även att driva egna IT projekt vid nyinstallationer och arbeta nära utvecklingsteamet med tester. 

Utöver sedvanlig it-support kan du också få möjlighet att arbeta med att scripta (Bash/Python), hantera SQL databaser, arbeta med virtuella servrar och en del nätverksrelaterade ärenden. 

Man kommer att resa i tjänsten ibland och planerad beredskap ingår. Du kommer att kommunicera med användarna på både svenska och engelska.

Randstad Digital är din karriärpartner inom IT och digital transformation. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Som din karriärpartner tillämpar vi vår talangcentrerade strategi som sätter din utveckling i fokus, vilket hjälper dig att uppnå din fulla potential och öppnar upp för nya spännande karriärmöjligheter.

Du ansöker på www.randstad.se , senast 2024-08-31. Har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta carolina, carolina.klockaregullesjo@randstad.se. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansvarsområden

  • Övervakning av maskiner, servrar och tjänster.
  • Remotesupport via telefon och email.
  • IT-ansvar i projekt av nya installationer
  • Driftsättning av nya installationer
  • Interna tester
  • Kundbesök och utbildning för kunder.

Kvalifikationer

Vi letar efter dig som har minst en gymnasial utbildning med inriktning mot IT alternativt motsvarande relevant arbetslivserfarenhet och tidigare erfarenhet av 1st line support. Du har ett stort tekniskt intresse, kanske bygger du din egen Raspberry Pi, virtualiserar servrar och lastbalanserar på fritiden?

Du behöver ha goda kunskaper om nätverk.

Du behöver även kommunicera obehindrat i svenska och engelska språket, både i tal och skrift.

Körkort B är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och letar efter personer som är systematiska och strukturerade men har en förmåga att vara flexibel och kunna prioritera om vid behov. Du behöver trivas att arbeta med andra och dela med dig av dina kunskaper, det är en viktig del av framgången hos vår kund.

Erfarenhet

Bash (skriptspråk)
Virtualisering
Python (programspråk)
SQL-databaser
Linux

Om företaget

Randstad

På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential.

Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
31 augusti 2024 (35 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se