Hoppa till innehåll
Hedin Performance Cars logotyp

Servicemarknadschef Porsche Center Borås

Publiceringsdatum
25 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vill du vara med på en spännande tillväxtresa?

Hedin Performance Cars AB är Sveriges största Porsche-återförsäljare och är en del av Hedin Bil-koncernen.

Att arbeta på Hedin Performance Cars AB innebär att vara en del av vår tillväxtresa, och vi vill att du ska vara med på den. Du ska känna att du har inflytande och möjlighet att påverka både din egen framgång och våra kunders upplevelse. Vi är ett företag som ser din potential och strävar efter att du ska utvecklas. Dessutom ska det vara roligt att arbeta med oss!

Om rollen

Som Servicemarknadschef leder och ansvarar du för vår eftermarknadsaffär. tillsammans med Verkstadschef driver du den dagliga verksamheten med vårt eftermarknadsteam som består av 5 tekniker och 3 administrativa medarbetare. Vi ser helst att du har tidigare erfarenhet av bilbranschen och ledarskap. Dina dagar kommer till stor del innehålla arbete med affärsutveckling, uppföljning och planering. Som servicemarknadschef ingår du i ledningsgruppen och jobbar nära dina chefskollegor i Hedinkoncernen. Du har ett stort sinne för service och mår bra av att vilja överträffa förväntningar och leverera Modern Luxury till dina kunder och kollegor varje dag.

Nyckelkompetenser/förmågor:
 • Sinne för affärer
 • Strukturerad
 • Handlingskraftig
 • Tydlig i din kommunikation
 • Ansvarsfull
 • Prestigelös
  Varför jobba med oss?
  Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort och expansivt företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av våra värderingar trygghet, trovärdighet och tillgänglighet. Vi erbjuder ett brett sortiment av förmåner så som förskottssemester, extra föräldralön och ett friskvårdsbidrag för att värna om våra medarbetares hälsa. Som en bonus får du även jobba med ett av bilvärldens starkaste varumärken - Porsche!

  Hedin Performance Cars AB är en del av Hedin Mobility Group koncernen och vi har idag etablerade anläggningar i Göteborg, Borås, Jönköping, Linköping, Halmstad och Umeå. Med fokus på att leverera helhetslösningar för Porsche arbetar Hedin Performance Cars ständigt för att få Sveriges nöjdaste Porscheägare. Oavsett vilken Porsche du äger eller planerar att köpa, vill vi att du ska uppleva mycket körglädje, och det är vi här för att hjälpa till med. Vi är specialiserade på Porsche, och kommer guida dig rätt.
  Hedin Performance Cars logotyp
  Sök jobbet
  Ansök senast
  31 maj 2024 (10 dagar kvar)
  Ansök nu

  Om arbetsgivaren

  Hedin Performance Cars AB är en del av Hedin Mobility Group koncernen.

  Sedan 2017 representerar Hedin Performance Cars Porsche på den svenska och norska marknaden. I Sverige finns sex Porsche Center som finns belägna i Halmstad, Göteborg, Borås, Jönköping, Linköping och Umeå. Utöver våra Porsche Center har vi ytterligare en anläggning i Göteborg, Hedin Performance Skadecenter. På den norska marknaden finns tre Porsche Center i Son, Stavanger och Kristiansand.

  Inom en snar framtid planerar vi att expandera ytterligare i norra Sverige genom att öppna ett Porsche Center i Luleå samt även ett Porsche Center Fredrikstad i Norge.

  På våra fullserviceanläggningar hjälper vi dig med nya- och begagnade bilar, service, reparationer, däckverkstad, däckhotell, vinterförvaring av din Porsche, reservdelar, tillbehör samt bilvård.