Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

IT-tekniker till Elanders

Publiceringsdatum
17 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du tidigare erfarenhet inom IT och efterfrågar varierade arbetsuppgifter där du får ta stort eget ansvar? Är du lösningsfokuserad och vill arbeta hos ett väletablerat internationellt företag med goda möjligheter till vidareutveckling?

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att företaget Elanders har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt.

Om företaget

Elanders Sverige AB är specialiserade på Supply Chain Solutions och Print Solutions. Våra 150 medarbetare är verksamma på två orter i Sverige: 3PL-hubben och huvudkontoret i Borås samt vår digitala produktionsanläggning i Vällingby.

Tillsammans levererar vi lösningar som täcker hela eller delar av våra kunders försörjningskedja, beroende på behov. Från inköp, lager, konfiguration, fulfillment, kittning och trycksaksproduktion till distribution, betalningslösningar och eftermarknadstjänster.

Arbetsuppgifter

I rollen som IT-tekniker är du stationerad på kontoret i Viared som ligger utanför Borås. Du får själv ta mycket ansvar och agerar lokalt IT-stöd där du stöttar upp med det som kontoret är i behov av. Arbetsuppgifterna är av varierad karaktär och du får möjligheten att arbeta brett inom IT-området. Det innebär alltifrån att hantera praktiska uppgifter så som problem med skrivare till problem rörande mjukvara såsom behörighetshantering, skapa eller ta bort en användare och viss felsökning.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Avslutad gymnasieutbildning, gärna inom IT eller teknik
* Tidigare erfarenhet från en supporterande roll inom IT eller teknik
* Tidigare erfarenhet av att arbeta inom windowsmiljö
* Du talar och skriver obehindrat på svenska samt har goda kunskaper i engelska

Vi tror att du som söker har ett stort intresse för IT och trivs med att stötta och hjälpa dina kollegor. Du anstränger dig alltid för att leverera lösningar och motiveras av att agera problemlösande samt gör gärna det lilla extra. Du är vidare duktig på att bära ansvar och du har förmågan att fatta egna beslut, men du kan också be om hjälp om situationen kräver det. Slutligen tror vi att du har en öppen inställning till andra människor och ser ett värde i att båda samarbeta med andra samt arbeta på egen hand.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Viaredsvägen 14, 504 64 Borås
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 september 2024 (59 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.