Hoppa till innehåll

Enhetschef byggservice

Publiceringsdatum
11 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Servicekontoret utför tekniska och administrativa tjänster till förvaltningar och bolag i Borås Stad. I vår verksamhet finns allt från anläggnings- och verkstadsarbeten till dataservice, bygg- och fastighetsservice, löne- och redovisningsservice samt telefonservice och växel. Servicekontoret har ingen kommunal budgettilldelning, utan arbetar under företagsliknande former enligt en modell med beställare och utförare. Omkring 400 personer arbetar på Servicekontoret. På Borås Stads hemsida kan du läsa mer om vår förvaltning.

På avdelningen Entreprenad arbetar ca 250 medarbetare. Verksamheten är indelad i områdena; fastighetsservice, byggservice, idrottsanläggningar, åkeri och markrenhållning, VA, gata, park- och grönytor.

Enheten byggservice arbetar med stort som smått; underhåll, reparationer, om- och tillbyggnad i offentliga fastigheter inom Borås Stad. Vi söker nu en enhetschef till byggservice.

Enhetschef byggservice

Arbetsuppgifter

Verksamheten bedrivs enligt ett beställar-utförarkoncept och det innebär bland annat mycket kontakt med beställarfunktionerna som är placerade på andra förvaltningar eller bolag inom Borås Stad. Du kommer att leda en arbetsgrupp bestående av av hantverkare (snickare, målare och murare) som utför underhållsarbeten och reparationer på kommunens fastigheter, både invändigt och utvändigt. Som enhetschef ansvarar du för verksamhetens resultat, arbetsmiljö och personal. I rollen ingår även att ta fram offerter på underhållsarbeten och mindre nyanläggningar.

Övrig information

Kvalifikationer

Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet inom området. Du är utbildad snickare/målare/hantverkare eller har motsvarande kunskaper vilka arbetsgivaren bedömer likvärdiga. Du har en bakgrund som arbetsledare/enhetschef/projektledare inom byggbranschen och det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom byggledning. Du har har lätt för att samarbeta, samt intresse och förmåga att leda och utveckla medarbetare och verksamhet i en positiv anda.

Du måste ha god datorvana och B-körkort. Du är strukturerad och van vid att ta beslut. Du är flexibel och kan på så sätt lätt hantera oförutsedda händelser. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök jobbet" nedan.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
12 augusti 2024 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se