Hoppa till innehåll
AB Effektiv logotyp

Extrajobb som Researcher till Effektiv Borås

Publiceringsdatum
16 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Studerar du idag och vill ha ett spännande och utvecklande extrajobb? Nu söker vi på Effektiv dig som vill arbeta extra hos oss som researcher! I denna roll kommer du att hjälpa oss internt på vårt kontor i Borås med att hitta kandidater till våra olika rekryteringsprocesser. Ta chansen att få värdefull erfarenhet och utvecklas inom rekrytering. Välkommen med din ansökan!

Din framtida arbetsgivare
Vi på Effektiv är nyfikna av naturen. Genom att ständigt lära och slipa på detaljer blir vi hela tiden skickligare. Just nu söker vi efter en lösningsorienterad studentmedarbetare som vill bli en del av vårt team, i första hand på tjänstemannasidan.

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom kompetensförsörjning med tjänster som bland annat rekrytering, bemanning, interim och coachning. Vi är ett innovativt och snabbrörligt bolag, som vet vikten av att ändra spelsystem fort på den snabba marknaden vi befinner oss på idag. En marknad och spelplan som karaktäriseras av högt tempo, effektivitet och kvicka byten - där innovation och digitalisering är vår nutid och framtid. Därför är vi i behov av dig!


Vad erbjuder rollen?
I tjänsten som researcher kommer du att stötta i rekryterings- och bemanningsprocessens olika faser. Du arbetar nära konsultchefer och/eller rekryteringskonsulter i deras dagliga arbete och har samtidigt ett stort eget ansvar över administrationsflödet.

Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:
* Nätverka och attrahera kandidater för olika tjänster
* Genomföra urval och boka in kandidater på intervju
* Searcha kandidater
* Intervjua kandidater och utföra referenstagning
* Stötta med övriga administrativa uppgifter


Vem är du?
Vi söker dig som studerar på Högskola som gärna har erfarenhet av en roll där kontaktytorna varit många och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har mycket goda digitala kunskaper och attraheras av framtidens tekniker/plattformar. Det är meriterande med kunskap inom rekrytering, search, digitala nätverk och sökordsoptimering. Din kommunikationsförmåga är mycket god, både i tal som i skrift.

För att trivas hos oss gillar du att ha en roll med högt tempo och arbeta med frihet under ansvar. Ditt arbetssätt karaktäriseras av engagemang och framåtanda. Du trycker om att utforska nya arbetssätt och vet hur du på bästa sätt strukturerar och planerar dina uppgifter. Som person är du ambitiös och lösningsfokuserad.


Är detta din perfekta match?
Vi erbjuder dig ett spännande extraarbete där du stegvis kommer att sättas in i olika uppgifter. Du kommer jobba med ett glatt gäng av erfarna Rekryteringskonsulter och Konsultchefer. Här finns stora möjligheter till professionell och personlig utveckling.

Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 9 juni 2024. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Mikael Svensson på mikael.svensson@effektiv.se.

Sökord
researcher, kandidatansvarig, kandidatspecialist, talent sourcer, personalvetare, search

AB Effektiv logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
08 juni 2024 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren