Hoppa till innehåll

Sajtsmeden söker telefonförsäljare på distans

Publiceringsdatum
06 april 2024
Antal tjänster
8
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sajtsmeden är den kreativa grafiska designbyrån som specialiserar sig på att finslipa företags design. Med vår expertis och passion för estetik, Skapar vi en unik och minnesvärd logga eller hemsida som speglar Personers/Företags verksamhets identitet. Vi finjusterar varje detalj och skapar en design som fångar uppmärksamheten och engagerar kunder och når ut till rätt målgrupp genom våran digitala marknadsföring. Vi är även återförsäljare åt en av sveriges största webbhotell!

Vi söker nu dig, som har erfarenhet inom telefonförsäljning och inte är rädd att bemöta företag på plats. Är du redo att klättra i ett företag som egen säljare och har en kämparglöd och vilja att lyckas! Då söker vi just dig!

Vi söker duktiga säljare på distans, ser helst att du har någon erfarenhet av grafisk design, webb design eller digital marknadsföring. Du behöver ha en telefon och ringa ifrån. Du behöver ha bra tal i svenska. Läs noga igenom annonsen innan du söker den!

Du behöver kunna ta kritik då inte varje person bakom telefonen som svarar kanske är så nöjd med att man ringer och att du representerar vårat företag. Tålamod är en bra egenskap.

Jobbet innebär att sitta mycket vid datorn eller telefonen och ringa samtal varje dag, Eventuellt boka möten och på mötena sälja in oss som webbdesigner eller digital marknadsförare i deras företag.

Vi kör intervju och om du går vidare en dags utbildning via zoom!

Ingen grundlön, Lön enbart på provision!

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
31 augusti 2024 (68 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se