Hoppa till innehåll

Hantverkare med inriktning mot el (främst 12V), VVS och snickeri.

Publiceringsdatum
04 mars 2024
Antal tjänster
2
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Hantverkare med inriktning mot el (främst 12V), VVS och snickeri.

Autocaravan är ett väletablerat företag som utför service och garantiärenden för bland annat Truma http://truma.com/, Alde http://www.alde.se/ och Thetford http://www.thetford-europe.com/sv/, kvalitetsprodukter som finns originalmonterade i husbil, husvagn och båt oavsett bilmärke eller fabrikat.

Vi hjälper våra kunder att åtgärda ärenden på både husvagn och husbil, både bodel och motorrelaterade åtgärder, såsom: reparationer av skador, återkommande service av tex bromsar, kamremsbyt, åtgärdande av fuktskador, fukttester, gasoltester, felsökning i elsystem, byte av skadad plåt, service och reparation av gasolpannor, årlig service av motorer inklusive filterbyten och oljebyten.

Montering av bla: påskjutsanordningar (movers), cykelställ, markiser, farthållare, centrallås, larm, solpaneler, AC och backkameror m.m.

Arbetet är mycket mångsidigt och omväxlande då projekten omfattar olika ärenden inom vida områden. Vi fokuserar och lägger mycket energi på att få detaljerna att stämma, så att helheten blir mycket god så att kunden blir nöjd.

I tjänsten finns utrymme att utbildas och bli bättre inom sitt valda område.

Stor vikt läggs vid individuell förmåga och vilja att utvecklas. Tjänsten är krävande och ställer höga krav vad gäller noggrannhet och ansvarstagande.

Vi ser gärna att du är ödmjuk inför uppgiften, öppen för att lära dig och modig nog att påverka tjänstens utformning och företagets utveckling.

Obligatoriska kvalifikationer:

- Flytande svenska i tal och skrift

- B-körkort

- Fordonsmekaniskt intresse

- Tidigare erfarenhet av verkstadsarbete eller annat praktiskt arbete

Tidigare erfarenhet av husvagnar och husbilar samt grundläggande kunskap i el, främst 12V, är meriterande men inget krav.

Företaget Autocaravan är under Expansion, med varierade arbetsuppgifter och få människor i organisationen.

Varmt välkomna med er ansökan.

Urval sker löpande. Efter er ansökan är emottagen skickas ett automatiskt svar med en länk till ett formulär, som ni skall fylla i för att komma vidare i ansökningsprocessen.

Efter att ni inkommit med svar kan det dröja innan vi återkopplar till er. Vi går igenom och svarar på alla formulärsvar som uppfyller minimikraven.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
30 augusti 2024 (70 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se