Hoppa till innehåll
Däckteam logotyp

Heltidsjobb som däckskiftare hos Däckteam!

Publiceringsdatum
19 juni 2024
Antal tjänster
2
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du på jakt efter ett fysiskt arbete? Har du B-körkort? Då är det dig vi söker! Just nu söker Däckteam i Boden däckskiftare som kan arbeta heltid fram till slutet av året. Trivs du med ett praktiskt arbete och vill arbeta tillsammans med härliga kollegor är detta en tjänst för dig, läs vidare för att få veta mer!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Däckteams räkning däckskiftare till Boden. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning där du är anställd av Professionals Nord och arbetar som konsult hos Däckteam. Intentionen är att du efter ditt uppdrag som konsult ska kunna bli anställd direkt hos Däckteam, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Däckteam i Boden är ett sammansvetsat gäng som består av erfarna mekaniker som nu under högsäsongen behöver dig till att hjälpa dem att skifta däck. Du kommer att arbeta i en arbetsgrupp där glädje och skratt genomsyrar dagarna och där du kommer att välkomnas med öppna armar. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Däckteams önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till ellen.soderholm@pn.se.

Arbetsuppgifter

Som däckskiftare arbetar du i huvudsak med att byta och montera däck. Vidare kommer du vara behjälplig vid eventuella kundfrågor samt viss hantering av däckhotellet.

Exempel på arbetsuppgifter kan vara:
  • Däckbyte
  • Lagerhantering
  • Kundkontakt
För att du ska känna dig trygg i din anställning kommer du givetvis att få en bra introduktion i arbetet.

Arbetstiderna är vardagar 07.00-16.30.

Vi söker dig som

Kan påbörja en heltidsanställning omgående och har B-körkort. Flytande svenska i tal är även ett krav för tjänsten. Har du tidigare arbetat inom verkstad eller med däckbyten är det meriterande, men det är inte ett krav. Har du ett brinnande intresse för yrket och gillar att meka på fritiden ser vi positivt på det.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Däckteam. Vi tror att du är en positiv person som tycker om att arbeta fysiskt i högt tempo. Då du kommer att arbeta i team tillsammans med dina kollegor tycker du även om att samarbeta. Du är självklart också en person som sprider glädje både till kollegor och kunder!

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Boden
URVAL: Sker löpande
Kontakt: Ellen Söderholm

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på ellen.soderholm@pn.se.
Däckteam logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
08 augusti 2024 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!