Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Projektadministratör till stort byggprojekt

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en fena på administration och vill vara med och utvecklas i byggbranschen? Kolla hit! Vi söker nu en serviceinriktad projektadministratör som ska hjälpa till med administrationen och koordineringen i ett projekt i Boden. Sök idag då vi tillämpar löpande urval.



Om tjänsten

Som projektadministratör kommer du att stötta upp projektet och ha en koordinerande roll där du stöttar upp projektchef, projektingenjörer m.fl. i projektet. Du kommer sitta i projektkontor på plats i ett byggprojekt i Boden och är med och utvecklas i takt med projektets olika faser.

Helena som arbetar i rollen idag beskriver sin vardag så här:
"Det roligaste med det här jobbet är att ingen dag är den andra lik! Jag får arbeta med kompetenta kollegor som driver projektet framåt, vilket inspirerar mig att våga utmana mig själv och växa i min roll!"

Du erbjuds

  • Vara med i utvecklingen av en stor investering i Boden
  • En långsiktig roll med varierande vardag och möjlighet att få stor insyn i byggbranschen
  • En roll som du har möjlighet att forma utifrån din ambition


Kvalifikationer
  • Har en eftergymnasial utbildning inom t.ex. bygg eller liknande då du har stora möjligheter att växa i uppgifterna inom byggbranschen. Alternativt har erfarenhet motsvarande detta
  • Har erfarenhet av administration, kanske har du arbetat i en koordinerande roll tidigare?
  • Behärskar mycket god svenska och engelska, då mycket kommunikation sker på båda språken
  • B körkort för att ta dig till arbetet då du förväntas arbeta främst på plats på projektet i Boden
    Vi ser det som positivt om du bor i eller i anknytning till Boden.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Ordningsam
  • Intellektuellt nyfiken
  • Respektfull
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 oktober 2024 (60 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se