Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Sommarjobba som fastighetsskötare hos Nativus One

Publiceringsdatum
26 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du på jakt efter ett heltidsarbete under juli månad 2024? Älskar du att vara ute i naturen och kunna arbeta med dina händer? Tveka inte att söka ett roligt sommarjobb som fastighetsskötare hos Nativus One i Arvika!

Om tjänsten
Ett roligt och varierande uppdrag som trädgård och fastighetsskötare där du får möjligheten att arbeta utomhus under sommaren. Som fastighetsskötare ansvarar du för renhållning, gräsklippning och underhåll för kundföretagets fastigheter. Uppdraget är ett konsultuppdrag och kommer pågå i juli månad, du behöver vara tillgänglig på heltid under hela uppdragsperioden.

Arbetsuppgifter:
* Du planerar och ansvarar över fördelningen av arbetet, och är självgående i dina arbetsdagar.
* Trädgårdsskötsel och underhåll av kundföretagets fastigheter.
* Arbetstiderna är dagtid, vardagar mellan 07.00 till 16.00
* I arbetet reser du mellan orterna Årjäng, Sunne, Charlottenberg, Ekshärad samt Arvika där du kommer att ha din bas. Restiden sker under ordinarie arbetstid.

Om dig
Vi söker dig som gillar att arbeta fysiskt och att vara utomhus på din arbetstid! Du behöver ha körkort B. Det är även meriterande om du har erfarenhet av fastighetsskötsel, underhåll eller annat liknande arbete.
Som person är du flexibel, har en god problemlösningsförmåga och är ansvarsfull.

Om ansökan
Vänta inte med din ansökan då rekryteringsprocessen kommer ske löpande, vilket innebär att en kandidat kan bli erbjuden tjänsten under tiden annonsen är publicerad.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Mathilde Branth, mathilde.branth@adecco.se
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se
Välkommen med din ansökan!

Sökord: Fastighetsskötsel, trädgårdsarbete, sommarsäsong, Arvika, Värmland, Adecco.

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 maj 2024 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.