Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Industrielektriker/Underhållsmedarbetare till Swegon

Publiceringsdatum
28 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Om tjänsten
Som industrielektriker på Swegon arbetar du med förebyggande och avhjälpande el-underhåll i deras produktion som idag är delvis automatiserade med flertalet robotceller och olika typer av maskiner. Du kommer att ingå i ett engagerat och kompetent team som består av två produktionstekniker och 3 underhållstekniker. De har ett stort förtroende inom gruppen vilket skapar goda förutsättningar för fortsatt utveckling av produktionsenheten. Ledarskapet präglas av frihet under ansvar där dialogen är öppen och personlig utveckling uppmuntras där man ges möjlighet att växa tillsammans med företaget.

I din roll kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Förebyggande och avhjälpande El-underhåll
- Felsökning
- PLC - programmering
- Teamarbete

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Om dig
Vi söker dig som har arbetat som elektriker tidigare med el-behörighet och kunskaper inom PLC programmering. Positivt om du har arbetat i liknande produktionsverksamhet bestående av olika robotceller och maskiner. Du har arbetat med förebyggande och avhjälpande e-underhåll. Du har skapat dig en grundläggande förståelse för kopplingsscheman, el-ritningar och felsökning med hjälp av maskinritningar. Har du även robotkunskaper inom pneumatik och mekanik är det betydelsefullt.

Viktigt för tjänsten är:
- Erfarenhet av förebyggande och avhjälpande El-underhåll
- El-behörighet
- Kunskap PLC-programmering

Om Swegon
På Swegon arbetar de med att skapa världens bästa inomhusklimat som får människor att trivas och må bra - feel good inside. Swegon har högt satta mål i deras hållbarhetsarbete, i att erbjuda de mest energieffektiva produkterna, främja jämställdhet och att bli co2 neutrala, och har en tydlig transparens i arbetet. Swegon erbjuder spännande utmaningar i en global miljö med kompetenta kollegor och en kultur präglad av värderingar; "Customer Empathy, Trust och Commitment", som genomsyrar allt de gör och är utgångspunkten i de beslut som fattas och hur medarbetarna agerar mot varandra. På Swegon har man en öppen och flexibel organisationskultur med korta beslutsvägar, gott om utvecklingsmöjligheter och är måna om att du ska kunna kombinera ditt arbete med ditt privatliv. Swegon är ett företag med stora ambitioner och tillväxtplaner som ligger helt rätt i tiden

Swegon Arvika är en produktionsenhet som omsätter ca 330 MSEK och har ca 130 medarbetare. Swegon har precis färdigställt sin största investering genom tiderna och har flera stora och små investeringar och förbättringar framför sig inom de närmaste åren. Här tillverkas framtidens bästa inomhusklimat i form av ljuddämpare för ventilation och värme/kylbafflar. På produktionsenheten i Arvika finns alla funktioner på plats såsom produktutveckling, Lab, konstruktion, produktionsteknik, logistik, inköp, produktion.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:
Frida Wiman tel 073-6847224, frida.wiman@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
27 april 2024 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!