Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Projektstöd till Vattenfall i Arjeplog!

Sista ansökningsdag
29 oktober 2024 (50 dagar kvar)
Publiceringsdatum
30 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vill du bidra till utvecklingen av framtidens energilösningar? Vi söker nu ett projektstöd som har känsla för samarbete och ett tekniskt intresse till Vattenfalls team i Arjeplog. Som en del av ett av Sveriges ledande bolag inom energi och elkraft kommer du spela en viktig roll i att säkerställa en trygg elleverans till Vattenfalls kunder. Ansök idag - urval sker löpande!



Om tjänsten

Vattenfall Services Nordic AB erbjuder dig möjligheten att bli en del av en företagskultur som präglas av säkerhet- och entreprenörsanda. Kreativitet, självständighet och säkerhet ligger i centrum i arbetet - här får du vara med och påverka Sveriges energiinfrastruktur samtidigt som du kommer utvecklas inom flera teknikområden.

Vi söker en engagerad och strukturerad person som vill vara med och utveckla en ny tjänst inom teknikerstöd och underhållsassistans. I denna roll kommer du att avlasta våra tekniker och underhållsledare genom att ta hand om administrativa uppgifter, dokumentation och rapportering, vilket frigör mer tid för våra tekniker att arbeta ute i fält.

Rollen är en deltidstjänst 50-75% men det kan finnas möjlighet till högre sysselsättningsgrad. Tjänsten är initialt på 6 månader med möjlighet till förlängning, beroende på hur väl samarbetet fungerar för alla parter.



Arbetsuppgifter

I rollen kommer du att assistera Vattenfalls tekniker och underhållsledare genom att:

  • Ge administrativ support till tekniker och underhållsledare.
  • Hantera ärenden i Vattenfalls system, från start till avslut.
  • Kommunicera med beställare.
  • Assistera vid hämtning och lämning av material.
  • Organisera och planera arbetsflödet, samt se till att ärenden är korrekt statusmärkta i systemet.
  • Ta ett arbetsledande ansvar vid underhållsledarens frånvaro.


Kvalifikationer
  • Har grundläggande datakunskaper och vana vid kontorsarbete.
  • Kan kommunicera obehindrat på svenska och i tal och skrift, då språket förekommer i arbetet.
  • Har förmåga att hantera och arbeta med flera uppgifter samtidigt.
  • Har ett B-körkort.

Det är meriterande om du har

  • En el-teknisk gymnasieutbildning eller eftergymnasial utbildning inom eldistribution eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
  • Erfarenhet inom bygg och anläggning, entreprenadbranschen eller el.
  • Har ett BE-körkort.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Samarbetsförmåga
  • Kommunikativ
  • Strukturerad
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 oktober 2024 (50 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se