Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Lagermedarbetare/Truck Töcksfors

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Om tjänsten

Som lagermedarbetare kommer du att arbeta hos en av våra kunder i Töcksfors där du kommer att ha en betydelsefull roll för materialhanteringen till produktionen. Du arbetar med godshantering vilket innebär att du sorterar och rapporterar in material i systemet. I dina arbetsuppgifter ingår även att packa vagnar med rätt material till produktionen för att underlätta för monteringen. Dagligen kör du truck. Du tillhör en arbetsgrupp på lagret men har även en del interna kontakter med exempelvis montörer i produktionen.

I din roll som lagermedarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Godshantering
- Packa vagnar
- Rapportering i systemet
- Truckkörning

Arbetstiden är dagtid och uppdraget är på långsikt.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta inom lager och logistik samt truckkörning. Du är noggrann och ordningsam där du har en god förmåga att säkerställa ett gott materialflöde. Du har ett eget driv med en god prioriteringsförmåga för att få ut färdiga vagnar med material till produktionen. Att ta stort ansvar trivs du med och du är van vid att arbeta självständigt där du enkelt tar initiativ till vad som ska genomföras. Att anpassa dig till olika arbetstempon är självklart för dig och du har ett bra servicetänk, vidare är du en hjälpsam person som förstår vikten av ett gott lagarbete.

Viktigt för tjänsten:

-Truckkort B, samt B-körkort

Om ansökan
Rekryteringsarbetet sker löpande så skicka in din ansökan direkt.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare

Frida Wiman via frida.wiman@adecco.se, 073- 684 72 24

Välkommen med din ansökan!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 september 2024 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.