Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Truckförare utomhus

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Om tjänsten
Du kommer att arbeta som truckförare hos vår kund, som är ett sågverk, där du ansvarar för lossning och lastning av stora virkespaket. Truckkörningen sker utomhus i en stor motvikstruck där du tillsammans med ditt arbetslag säkerställer att materialflödet till och från produktion och lagerplats sker enligt plan. Du arbetar 2-skift. Viktigt för tjänsten är:

-God erfarenhet från truckkörning
-Truckkort B

Om dig
Vi söker dig som har god erfarenhet av truckkörning, gärna större motviktstruck. Truckkort B är ett krav och du är van att köra större och otympligt material. Vidare är du en ansvarsfull person som har god förmåga att säkerställa ett gott materialflöde med ett högt säkerhetstänk. Viktigt för tjänsten är att du är en driftig person som är van att ta egna initiaitv och arbeta självständigt och i högt tempo. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet sker löpande så skicka in din ansökan direkt.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare

Sara Holm-Glad via sara.holm-glad@adecco.se.
Frida Wiman via frida.wiman@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
14 september 2024 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.