Hoppa till innehåll
Connect Bus logotyp

Bussförare till Connect Bus i Åre Kommun!

Publiceringsdatum
07 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vill du vara med och påverka tusentals länsbor i deras vardag? Vi söker nu bussförare till Connects Bus depåer i Åre kommun!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med Connect Bus bussförare till Åre kommun. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Connect Bus. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Connect Bus önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till emelie.steen@pn.se

Om Connect Bus
Connect Bus och Karlsson Buss från Sverige bildar tillsammans med norska Torghatten Buss, Norgesbuss, Trønderbilene och Sørlandsruta en nordisk busskoncern där fokus ligger på hållbarhet, digitalisering och att tillsammans vara det ledande bussföretaget i Norden som driver branschen framåt. De är idag 3700 medarbetare, 2700 fordon, 64 depåer och finns över hela Sverige och Norge som en av de största kollektivtrafikoperatörerna.

Connect Bus är ett företag som värderar sina medarbetare och strävar efter att vara den bästa arbetsgivaren i branschen. Det huvudsakliga målet är att få fler att välja att resa med kollektivtrafiken samt att göra varje resa till en positiv upplevelse för resenären.

Arbetsuppgifter
Som bussförare har du ett varierat arbete med körningar inom Åre kommun. Du har det yttersta ansvaret för resenärerna i bussen och ser till att alla ombord får en trygg och trevlig resa. Under resorna håller du trafikledning samt resenärer informerade om eventuella avvikelser eller trafikstörningar, och du trivs med att arbeta självständigt samt har en god förmåga att hantera stressiga situationer.

Vi söker dig som
trivs med att vara företagets ansikte utåt, har lätt för att samarbeta med nya människor och trivs i en roll med mycket social kontakt och kundbemötande. Du är därför serviceinriktad, lösningsorienterad och månar om en god upplevelse för varje resenär. Vidare krav:
  • du har D-körkort
  • du har YKB-utbildning
  • du har digitalt färdskrivarkort
  • du behärskar svenska i tal och skrift
  • du har god körförmåga och månar om miljövänlig körning
Har du även DE-kort är detta väldigt positivt.

START: enligt överenskommelse

STAD: Åre kommun (depåer finns i Åre, Järpen och Hallen)

URVAL: Sker löpande

KONTAKT: Emelie Steen

#connect-bus #buss #chaufför #förare #åre

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Connect Bus logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 april 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Connect Bus är ett bolag som värderar sina medarbetare och strävar efter att vara den bästa arbetsgivaren i branschen. Connect Bus och Karlsson Buss från Sverige bildar tillsammans med norska Torghatten Buss, Norgesbuss, Trønderbilene och Sørlandsruta en nordisk busskoncern där fokus ligger på hållbarhet, digitalisering och att tillsammans vara det ledande bussföretaget i Norden som driver branschen framåt. De är idag 3700 medarbetare med 2700 fordon, 64 depåer och finns över hela Sverige och Norge som en av de största kollektivtrafikoperatörerna.