Hoppa till innehåll

Systemingenjör inom radioteknik

Publiceringsdatum
07 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om tjänstenVi söker nu systemingenjörer som vill arbeta med produktutveckling i teknisk framkant. Vår samarbetspartner är ett ledande produktbolag inom försvarsindustrin, verksamma inom många tekniska områden för människors trygghet i samhället.

Sektionen arbetar med integrering av kundanpassande system inom kommunikation.Som systemingenjör kommer du arbeta inom radiotransmission, vilket är kärnan i vår kunds leveranser.Arbetet utförsi projektteam tillsammans med andra erfarna ingenjörer men även självständigt arbete förekommer. Här erbjuds du en varierande vardag där varje projekt är unikt och en möjlighet till att vidareutveckla din kompetens. Du kan exempelvis arbeta med kravhantering mot kundanpassade och produktbaserade system, produktutveckling, integration, test och verifiering.

Här får du envarierande och rolig tjänst i ett intressant tekniskt område,där dufår chansen att skapa dig både en bred kompetens men även ett djup om du så önskar.

Din kompetensVi tror att du har en teknisk ingenjörsutbildning eller flera årsarbetslivserfarenhet inom radioteknik eller kommunikation. Har du sedan tidigare arbetat inom försvarindustrin är detta starkt meriterande.

Som person tror vi att du är samarbetsvillig, driven och är en vassproblemlösare.Här värderas inte bara dina kunskaper, utan också din vilja att ständigt lära och utforska nya områden!

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. Denna tjänst innebär krav på svenskt medborgarskap.

Övrigt

Lön: Fast månadslönOmfattning:Heltid, tillsvidareStart: Omgående med hänsyn tagen till din eventuella uppsägningstidPlaceringsort:Arboga, Järfälla eller Linköping

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag!

Om ossProcruitment är Sveriges enda karriärbyrå inom IT, tech och engineering som genom proaktiv rekrytering förenar attraktiva arbetsgivare med människor som delar samma mål och ambitioner. Oavsett om du är en erfaren ledare eller om du ska ta ditt första steg ut i karriären hjälper vi dig att nå dina karriärmål - samtidigt som vi bryr oss om dig, din resa och att du mår bra längs vägen.Procruitment är stolta vinnare av Recruitment Awards 2022 och är utsedda tillÅrets Rekryteringsföretag (20-49 anställda)ochÅrets Raket (Rekrytering). Läs mer om utmärkelsernahär.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
24 oktober 2024 (158 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se