Hoppa till innehåll
Element Metech logotyp

Mättekniker inom elektronik

Publiceringsdatum
05 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Har du erfarenhet av mätinstrument och gillar mätteknik och elektronik då är det här jobbet för dig.
Vi erbjuder dig utvecklande uppdrag i ett företag som befinner sig i en intressant utvecklingsfas där vi ger dig möjligheter att växa. Här får du också chansen att arbeta med kunder inom ett brett spektrum av svensk industri.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara kalibrering och service av mätinstrument inom det elektriska området. Du kommer i ditt arbete att vara delaktig i enhetens planering av den dagliga verksamheten. Arbetsuppgifterna är omväxlande, uppdragen utförs till största delen i vårt labb i Arboga. Tjänsten innefattar även resor i samband med på plats kalibreringar ute hos kund samt uppdrag i vår mobila kalibrerings laboratorium.

Vi önskar att du har ett brinnande intresse och nyfikenhet inom området elektronik.
Vi värderar egenskaper som kundfokus, flexibilitet samt att du trivs i ett prestigelöst klimat där laganda och engagemang värdesätts högt. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och att du arbetar bra i grupp samt tar ansvar för dina egna uppdrag.

Vi erbjuder dig flexibel arbetstid, kollektivavtal, friskvårdspeng samt föräldralön.
Idag är vi 23 medarbetare på labbet i Arboga och vi söker nu dig som vill bli en del av vårt team för att möta morgondagens utmaningar inom det mättekniska området.

Arbetsuppgifter:
  • Kalibrering och service av mätinstrument inom det elektriska området
  • Vara delaktig i enhetens planering av den dagliga verksamheten

Kvalifikationer:
  • Du har en teknisk gymnasial bakgrund inom det elektriska området, eller erhållit lämpliga erfarenheter praktiskt och teoretiskt via tidigare arbetslivserfarenhet
  • Meriterande för tjänsten är om du har erfarenhet av felsökning samt schemaläsning i elektroniska apparater och system
  • Du talar flytande svenska och engelska
  • Du har kökort för bil
  • Meriterande för tjänsten är innehav av körkort för tunglastbil (Körkort C)
Alla kandidater med lämpliga kvalifikationer kommer att beaktas för anställning på grundval av objektiva arbetsrelaterade kriterier och utan hänsyn till följande: ålder, funktionshinder, etniskt ursprung, kön, civilstånd, ras, religion, ansvar för anhöriga, sexuell läggning eller könsidentitet eller andra egenskaper i enlighet med gällande gällande lagar.

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Line Manager Lars Wahlqvist 072-3916125.
Element Metech logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 september 2024 (44 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Element är ett av de snabbast växande test-, kalibrering - och certifieringsföretagen i världen. Globalt har vi mer än 9000 briljanta kollegor i 270 städer och i 30 länder. Tillsammans delar vi ett ambitiöst syfte att "Göra morgondagen säkrare än idag".

Där bristfällighet inte är ett alternativ hjälper vi kunderna att se till att deras produkter, material, processer och tjänster är säkra, kompatibla och ändamålsenliga. Från tidig forskning och utveckling, genom komplexa godkännandeflöden och fram till produktion, stödjer våra forskare, ingenjörer och tekniker våra kunder för att uppnå säkerhet, produktkvalitet, hållbara resultat och marknadsandelar.

Vi är stolta över vår globala räckvidd, men du kommer även märka av den familjära känslan av att vara en del av ett mindre företag på Element. Vi ger dig möjlighet att ta ansvar för din karriär och belönas med utveckling.

Företag över hela världen är beroende av vår kompetens, uppmärksamhet på detaljer och den absoluta noggrannheten som finns i vårt arbete. Den roll vi har i att skapa en säkrare värld är mycket större än ett enskild företag.

På Element är vi alltid stolta över att sätta våra medarbetare i första rummet. Vi är en arbetsgivare med lika möjligheter som ser mångfald och integration som grundläggande för vår vision att bli
"världens mest betrodda testpartner".