Hoppa till innehåll

Kock Klitterhus

Publiceringsdatum
27 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Är du passionerad när det kommer till att skapa läckra matupplevelser? Älskar du att sprida glädje genom god mat och ser fram emot att arbeta i en positiv och energifylld miljö? Då kan du vara precis den person vi letar efter!


Vi söker en kock som kan hantera á la carte-beredning och servering med lätthet. Din roll kommer att inkludera förberedelser inför service samt att vara aktivt involverad under den. Vi värdesätter punktlighet och förmågan att behålla lugnet även under stressiga situationer.


På Klitterhus ser vi oss själva som en familj, där vi alla arbetar tillsammans för att upprätthålla den höga standarden och den välkomnande atmosfären. Det innebär att vi delar på uppgifter som städning, varuinköp, förberedelser och planering för att säkerställa en smidig verksamhet.


Vi serverar lunch från måndag till lördag och á la carte-meny fredagar och lördagar. Under sommaren är vår verksamhet särskilt livlig med många gäster som vill avnjuta maten tillsammans med den fantastiska utsikten över Skälderviken.


Om oss

Med över hundra år av historia är Klitterhus en plats fylld av tradition och minnen. Vi strävar alltid efter att skapa nya minnesvärda ögonblick för våra gäster, och vår vackra panoramautsikt och eleganta lokaler erbjuder den perfekta inramningen för en måltid att minnas.


Vi ser fram emot att få höra från dig! Ansök redan idag då vi kommer att genomföra intervjuer löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag.

Skicka din ansökan till info@klitterhus.nu

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
30 juni 2024 (64 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se