Hoppa till innehåll

Distriktsansvarig säljare med ett stort arkitektintresse

Publiceringsdatum
30 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om HAGS

HAGS är en global leverantör som erbjuder produkter inom lek, sport & fitness samt park & stadsmiljö. 1948 grundades HAGS i en liten industrilokal i Aneby med en vision om att göra världen till en bättre plats genom att tillföra lekprodukter för utomhusmiljöer – en vision som vi lever upp till än idag. Våra produkter utformas för människor i alla åldrar, med olika förutsättningar och av alla nationaliteter. Idag är vi en global leverantör av utomhusprodukter och hjärtat i verksamheten finns kvar där allt en gång började - i natursköna Aneby.

Många års erfarenhet och samarbeten har gjort HAGS lekutrustning till storsäljare över hela världen. HAGS Aneby AB ingår i den amerikanska koncernen Play Power som omsätter ca 700 MUSD. HAGS Aneby har omkring 75 anställda och omsätter 500 MSEK.

Då en av våra kollegor går vidare till nya utmaningar, söker vi efter en kollega till en nyskapad roll i Stockholmsregionen. Uppdraget innebär att vara kontaktperson till ett antal kunder inom regionen samtidigt som du har ett riktat uppdrag att bygga och skapa goda relationer med landskapsarkitekter inom regionen samt även Uppsala. Vi erbjuder dig en trivsam arbetsplats med möjlighet till yrkesmässig utveckling. HAGS kännetecknas av god gemenskap och en inkluderande och prestigelös kultur.

Uppdraget

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta med försäljning och haft ett nära samarbete med landskapsarkitekter samt har ett stort intresse för utvecklandet av utomhusmiljöer. Genom dina kunskaper om både försäljning och föreskrivande led, bidrar du till att vår övergripande försäljningsstrategi stärks ytterligare.

Du stödjer vår försäljningsstrategi genom att framför allt bearbeta föreskrivande led, och tillsammans med en kollega, ansvara för den strategiska planeringen, utförandet och uppföljningen av det arbetet. Den andra delen av uppdraget handlar om att ansvara för kontakten med ett antal kundsegment inom Stockholmsregionen. Rollen innebär att driva och utveckla långsiktiga relationer med befintliga kunder, men också att identifiera och bearbeta nya möjligheter. Du kommer att dela Stockholmsdistriktet med en kollega som ansvarar för andra kundsegment inom distriktet, givetvis samarbetar ni och har löpande kontakt. Alla distriktsansvariga ingår i vårt försäljningsteam som träffas ett par gånger per år för att utbyta erfarenheter och lära av varandra.

Du är en viktig länk i att ytterligare stärka HAGS position i Sverige. Du kommer att ha möjlighet att använda din kompetens till att utveckla HAGS inom flera olika områden, och dessutom kommer du att kunna påverka och utforma rollen efter dina önskemål och visioner.

Våra kunder finns till stor del inom kommunens mark- och stadsbyggnadsförvaltningar men också inom bygg- och entreprenad, bostadsrätts- och samfällighetsföreningar samt arkitekter och designers. Du utgår från din hemort som med fördel ligger i stockholmsregionen.

I uppdraget ingår även övrigt förekommande arbetsuppgifter som främjar HAGS utveckling.

Vi söker dig

För att lyckas i rollen behöver du ha ett intresse för HAGS produkter och tidigare erfarenhet och /eller utbildning inom försäljning och att samarbeta tillsammans med landskapsarkitekter.

Du är positiv, lösningsorienterad och uppskattar att samarbeta tillsammans med andra men du är också van att självständigt planera, strukturera och prioritera ditt arbete. Du har en förmåga att tänka strategiskt och drivs av att arbeta med långsiktiga mål där mer kortsiktiga, kundanpassade aktiviteter och tillvägagångssätt är viktiga för att lyckas över tid. Du är driven, nyfiken och det är naturligt för dig att dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter till andra.

Utöver ovan, söker vi dig som har:

• Tidigare erfarenhet av försäljning.

• Tidigare erfarenhet av att arbeta med föreskrivande led.

• Vana att föreläsa och hålla presentationer, både för mindre och större grupper.

• Erfarenhet av professionellt användande av digitala och sociala kanaler.

• Intresse och passion för design, inredning och trendspaning.

• Tidigare erfarenhet av BIM är meriterande.

• Goda språkkunskaper i svenska samt engelska, både i tal och skrift.

• Goda kunskaper av Office 365 och övrig god systemvana.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi eftersträvar jämlikhet och mångfald och välkomnar alla sökande. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
26 maj 2024 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se