Hoppa till innehåll

Legitimerad djursjukskötare

Publiceringsdatum
08 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om jobbet: Är du legitimerad djursjukskötare med erfarenhet av yrket samt besitter god anestesikompetens? Vill du jobba på en klinik där sammanhållning är viktigt för oss, där vi erbjuder personlig utveckling samt nära teamarbete? Är du trött på att jobba kvällar, helger och röda dagar – då är vi kliniken för dig!

Vad erbjuder vi? Evidensia Smådjursveterinären Åmål-Säffle är en mellanstor klinik där huvudkliniken är belägen i Åmål med en filial i Säffle. Vi har öppet vardagar mellan kl 8-17. Vi utför de vanligaste ingreppen så som mjukdelskirurgi, tandåtgärder, ultraljud, endoskopi samt medicinska utredningar. Totalt är vi 13 dedikerade medarbetare. Vi värdesätter utbildning och arbetsmiljö högt, och sätter fokus på kompetensutveckling samtidigt som vi strävar efter en god balans mellan arbetsliv och fritid.

Som en del av vårt engagerade team får du förmåner som 3000 kr i friskvårdsbidrag, skobidrag, konkurrenskraftig lönsamt möjlighet till friskvård under arbetstid.I den här rollen kommer du ha stora möjligheter att påverka innehållet i tjänsten.

Grundtanken är att du kommer att vara stationerad både på operation och polikliniken, samtidigt som du blir en del av den fortsatta utvecklingen av vår operationsavdelning.

Vem söker vi? Vi söker dig som är legitimerad Djursjukskötare med erfarenhet inom yrket samt anestesikompetens är meriterande. Du tycker om att arbeta i team nära veterinärerna och har lätt för att kommunicera och bidra till goda relationer med såväl kollegor som djurägare. Som person är du positiv, stresstålig, noggrann, strukturerad och serviceinriktad. Erfarenhet av omsorgsarbete med egen sköterskelista samt särskilt intresse inom exotics, tand eller anestesi är meriterande.

Vart finns vi?

Åmål är en charmig småstad med en mängd kultur- och fritidsaktiviteter. Beläget nära Vänern erbjuder staden fantastiska möjligheter till utflykter på Sveriges största sjö. Aktiva idrottsklubbar, skidspår, slalomanläggning och en discgolfbana ger många möjligheter till rekreation. Varje år hålls en av Sveriges största Bluesfestivaler i Åmål med internationella artister. Med tåget tar du dig enkelt till Göteborg på två timmar söderut, medan Karlstad och Oslo ligger inom bekvämt räckhåll en timme norrut.

Ort: Åmål

Omfattning: Tillsvidareanställning. Provanställning tillämpas. Heltid eller deltid.

Varmt välkommen med din ansökan

Evidensia Djursjukvård erbjuder trygg och personlig vård för hundar, katter, exotiska djur och hästar. På lokala djurkliniker och specialiserade djursjukhus i hela Sverige får viktiga familjemedlemmar hjälp med förebyggande friskvård, primärvård, akutvård, avancerad kirurgi och rehabilitering. Varje möte med djur och ägare ska göra skillnad och tillsammans tar våra engagerade medarbetare emot över 500 000 patientbesök per år.Tillsammans arbetar vi för att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt, för djurens bästa varje dag.

Välkommen att läsa mer om oss på vår kliniksidaVeterinär i Åmål - Smådjursveterinären Åmål | Evidensia

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
25 december 2024 (151 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se