Hoppa till innehåll

Längdinstruktör

Publiceringsdatum
12 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Idre Fjäll är en av Nordens populäraste fjällanläggningar. Anläggningen har 8000 bäddar fördelat på stugor, lägenheter, hotell och camping direkt vid skidbackarna. På Idre Fjäll finns vintertid 40 nedfarter och 24 liftar och sommartid fantastisk mountainbikecykling, forsränning och många andra kittlande aktiviteter. Vi har också aktivitetscenter med gym, bowlingbanor och bad samt butiker och restauranger. Vi ägs i stiftelseform och vår affärsidé innebär att vi erbjuder genuina och upplevelser i äkta fjällmiljö.

Längdinstruktör

Nu letar vi efter dig som älskar vintern och som vill vara med och överträffa våra gästers förväntningar.

Idre Fjäll erbjuder en fantastiskt uppskattad längdåkning och våra spår är något alldeles speciellt. Nu söker vi dig som i vinter vill jobba som Längdinstruktör.

Rollen

I denna roll håller du i våra länglektioner, både privatlektionerför barn och vuxna och grupplektioner. Lektionerna kan variera från 1h till 2h. Möjligheterna i denna roll är många och vi ser gärna att du kan hjälpa till att utveckla vår verksamhet.

Deltagarna för fjällets längdlektioner kan vara allt från nybörjare till mer avancerade åkare och lektionerna kan inkludera både klassisk stil och skate.

Profil

Vi söker dig som såklart tycker längdåkning är fantastiskt kul och som har en förmåga och intresse att inspirera och lära andra. Dig som älskar möten med nya människor och att se andra lyckas och nå sina mål. Du trivs med ett fysiskt aktivt arbete och såklart bultar hjärtat extra mycket för kallgrader och krispiga spår. Dessutom ska du gilla att ha kul på jobbet, gärna ha nära till skratt och vilja vara en del av vår härliga gemenskap.

Hos oss har du möjlighet att hyra personalboende nära jobbet, du har fri tillgång till personalförmåner som liftkort till hela Idrefjällens alla tre liftsystem, gym öppet dygnet runt och bra personalrabatter i restauranger, butiker och aktivitetscenter.

Tjänsten är en säsongsanställning. Intervjuer sker löpande varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt.

Vid frågor eller funderingar, tveka inte att höra av dig till Fredrik Mobergpå fredrik.moberg@idrefjall.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
29 december 2024 (155 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se