Hoppa till innehåll
NearYou logotyp

Vi söker en reservdels- och lageransvarig till Vårgårda Maskincenter

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
Vårgårda Maskincenter är ett familjeföretag med fokus på entreprenadmaskiner i vid bemärkelse. Företaget grundades 2004 av Jan-Olof Johansson. Idag leds verksamheten av släktingarna och nära vännerna Jan-Olof Johansson och Fredrik Gärdestrand och har, beroende på säsong 9-10 anställda.

Vi säljer entreprenadmaskiner och tillbehör, jordbruksmaskiner, samt även kärror för traktor och lastbil. I vår verkstad servar, reparerar och utrustar vi bland annat entreprenadmaskiner, kärror, lantbruksmaskiner och skogsmaskiner.

Vårgårda Maskincenter strävar efter att tillhandahålla maskiner och tjänster av hög kvalitet till ett rimligt pris. Vi tar ett långsiktigt ansvar och hjälper våra kunder med reklamationer, service och reparationer även efter att en produkt har levererats.


Tjänstebeskrivning
Vårgårda Maskincenter söker nu en lageransvarig som skall utveckla och driva reservdelsverksamheten. Stor del av ditt arbete innebär inköp och försäljning av reservdelar. Du kommer att hjälpa både externa kunder och interna mekaniker att hitta rätt reservdel till maskinerna.

Du kommer att ta emot beställningar via telefon, mejl och i det fysiska samtalet. Det är därför av stor vikt att du är duktig på att kommunicera och vet vad bra service är. I dina arbetsuppgifter ingår även att leta nya leverantörer både i och utanför Sverige.

Då det är du som ansvarar för reservdelslagret är det viktigt att du är ordningsam och strukturerad. Du kommer även att packa upp och ställa delar på plats samt skapa och upprätthålla rutiner kring detta.

Arbetet sker i nära samarbete med verkstadschefen och företagets mekaniker.


Kvalifikationer
Vi söker dig som är teknisk kunnig och en problemlösare. Tillsammans med kund skall du förstå och komma fram till vilken reservdel som skall beställas. Du skall vara serviceinriktad och kunna ge den bästa servicen till företagets kunder.

Då arbetet går framåt och lagret växer är det stor vikt att du är noggrann och villig att vara med och driva en digitaliseringsprocess av lagrets alla reservdelar. Vi söker dig som är självständig och kan ta egna initiativ och vara lösningsfokuserad.

Du skall ha en god teknisk förståelse. Meriterande med en teknisk utbildning. Vi ser gärna att du har något eller några års arbetslivserfarenhet av något tekniskt eller mekaniskt arbete.

Körkort B är ett krav. Meriterande om du har tidigare erfarenheter av affärssystemet Pyramid. Du skall ha goda kunskaper i svenska och engelska.


Låter det intressant?
Har du frågor, så tveka inte att ringa konsultchef Louise Kleväng. Din ansökan skickar du in via NearYous hemsida, www.nearyou.se snarast. Du tjänsten önskas tillsättas omgående arbetar vi löpande med urval, så skicka gärna din ansökan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!



Om NearYou
Att arbeta som konsult på NearYou
Som konsult hos NearYou är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester.

Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Om NearYou
Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering.

Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.


NearYou logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 september 2024 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Att arbeta som konsult på NearYou Som konsult hos NearYou är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare. Om NearYou Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering. Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.