Hoppa till innehåll

Servicetekniker till Mitutoyo

Publiceringsdatum
21 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om företaget

Mitutoyo grundades 1934 med en stark vision om att erbjuda bästa möjliga kvalitet och mervärde inom precisionsmätutrustning. Företaget hra vuxit från sin blygsamma början till att bli en världsledande tillverkare med ett omfattande sortiment av produkter, inklusive mikrometrar, skjutmått, mätur, hårdhetsprovare, visionmätsystem och 3D koordinatmätmaskiner.

Med verksamhet i över 100 länder och en imponerande infrastruktur i Japan, bestående av utvecklingscenter, produktionsanläggningar, metrologiinstitut, kalibreringslaboratorier och servicecenter, garanterar Mitutoyo lokal support och global teknisk rådgivning till sina kunder världen över. Deras närvaro i flera länder möjliggör effektiv och lönsam drift av mätutrustning med minimala driftstopp. Detta är särskilt viktigt för multinationella kunder som behöver samma stöd för sina partners och leverantörer utomlands som de får från Mitutoyo.

Mitutoyo Scandinavia AB har sedan 1981 etablerat sitt goda rykte genom att erbjuda marknaden och sina kunder högkvalitativa produkter, överlägsen service och ett omfattande utbud av mätlösningar.

Om tjänsten

Efterfrågan på våra produkter/tjänster ökar och därför söker vi en passionerad servicetekniker för att stärka vårt team. Som resande servicetekniker kommer du att erbjuda teknisk service av högsta kvalitet till våra kunder i Sverige, Norge och Estland.

I rollen som servicetekniker erbjuder vi omfattande produktutbildning vid anställning för att säkerställa din kompetens och trygghet inför alla uppdrag. Eftersom att du kommer vara ute på plats hos våra kunder, ingår resor med övernattningar som en naturlig del av tjänsten, både nationellt och internationellt.

Placeringsorten är knuten till vårt kontor i Alingsås, men boende i Göteborgsområdeti omnejd är aktuellt.

Kvalifikationer och egenskaper

Vi tror att du är tekniskt intresserad med relevant teknisk utbildning på minst gymnasienivå och även har erfarenhet från en liknande tjänst i minst några år. Vi ser även att du är trygg i att arbeta självständigt och med att ta egna beslut samt att du har ett professionellt förhållningssätt i din dialog gentemot våra kunder.

Vidare ser vi gärna att du:

  • Har en hög känsla för service.
  • Kan uttrycka dig väl i både svenska och engelska.
  • Innehar B-körkort.

Har du även erfarenhet inom följande områden är det extra meriterande:

  • Service av teknisk utrustning inom tillverkningsindustrin.
  • Mättekniska kunskaper inom ritningslära och ISO:s Form och Läge-standarder.
  • Vana av att arbeta med CRM-system, vi använder Salesforce.

Känner du igen dig i rollbeskrivningen? Tveka då inte att skicka iväg din ansökan eller höra av dig till oss vid eventuella frågor.

Vi tillämpar löpande urval i denna process vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi rekommenderar dig därför att ansöka så snart som möjligt!

Har du frågor eller funderingar kring Asta Agencys rekryteringsprocess, tveka inte att höra av dig till jimmy@astaagency.se.

Om Asta Agency

Asta Agency är ett bemannings- och rekryteringsföretag där du som jobbsökare står i fokus. Vi jobbar med attraktiva arbetsgivare i hela tjänstemannasektorn i storstäderna.

Hos Asta Agency har du möjlighet att antingen jobba som konsult eller att bli rekryterad direkt till våra kunder. Vi är din partner på vägen mot en framgångsrik karriär.

Om detta inte skulle vara rollen för dig just nu uppmanar vi dig att connecta med oss eller söka efter fler jobbmöjligheter på vår hemsida.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se