Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

IT-support till Alingsås Kommun

Publiceringsdatum
20 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du tekniskt intresserad och söker efter din nästa möjlighet inom IT? Har du en grundläggande utbildning inom IT eller motsvarande praktisk arbetslivserfarenhet? Då kan detta vara något för dig! Vi söker just nu efter en helpdeskmedarbetare för ett deltidsuppdrag till Alingsås Kommun.

Om tjänsten
I rollen kommer du att via telefon, ärendehanteringssystem eller besök supportera Alingsås kommuns användare i deras beställningar, frågor och felanmälningar gällande IT-utrustning och IT-system. Det kan även förekomma installationer och leveranser av IT-utrustning i uppdraget. Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av oss på Adecco Tech men utför dina arbetsuppgifter hos Alingsås Kommun. Tjänsten omfattar 20 timmar per vecka och uppdraget sträcker sig från den 2 september 2024 till den 31 januari 2025.

Om dig
Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse och kan lösa problem både i first-line och helpdesk, samt vid behov på plats hos användarna. Det är viktigt att du är drivande i dina leveranser, punktlig och har ett professionellt bemötande.

Viktigt för tjänsten är:
* Grundläggande IT-utbildning eller arbetslivserfarenhet inom IT
* Du är tekniskt intresserad och har god förmåga att arbeta självständigt
* Flytande kunskaper i svenska då både muntliga och skriftliga instruktioner ges på svenska.
* Du har en positiv attityd med god social kompetens
* Du är punktlig, ordningsam och ansvarstagande
* B-körkort

Det är meriterande om du har erfarenhet av support av följande:
* PC, Windows 10
* PC, Windows 11
* Mac, OS X
* Chromebook
* Androidtelefoner
* iPhone, iPad
* Skrivare
* Kopiatorer
* Projektorer
* Ärendehanteringssystem
* MDM-system
* Katalogtjänst, eDirectory och AD
* Outlook, användarstöd
* Patcha nätverksuttag
* IP-telefoner
* SCCM och MDT

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Adecco
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Vi på Adecco Tech strävar efter att vara det självklara valet för våra konsulter och visa vägen till de bästa jobben.

Om ansökan
När vi tagit emot din ansökan kommer första steget i processen vara ett mail med ett eller flera tester, beroende på hur din ansökningsprocess har sett ut hos oss innan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

Kontaktuppgifter
Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Beatrice Arvidsson via Beatrice.Arvidsson@adecco.se

Om din fråga rör registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 augusti 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.