Talanger sökes & talanger finnes!

Det är en turbulent tid. Vårt samhälle står inför en utmanande situation på så många plan. Vi på Blocket Jobb vill göra allt vi kan för att hjälpa både kandidater och arbetsgivare som på olika sätt påverkas av Corona-situationen.

Förutom att vi lanserat Blocket Jobb hjälper sjukvården där vi erbjuder sjukvården att annonsera ut vissa roller utan kostnad så har vi också lanserat ett initiativ där vi hjälper arbetsgivare och kandidater att hitta varandra.

Många företag tvingas nu till smärtsamma nedskärningar samtidigt som andra har fått ett extra tryck i efterfrågan och behöver mer personal. Vi vill nu hjälpa till att matcha dessa behov. Vi har därför skapat två sidor här på Blocket Jobb.

Talanger finnes

Den ena sidan - #talangerfinnes gör det möjligt för arbetsgivare som tvingats till nedskärningar att annonsera för att hjälpa sin personal att hitta nya möjligheter på arbetsmarknaden. Denna sida marknadsförs främst mot företag som tillfälligt behöver anställa på grund av en ökad efterfrågan.

Talanger finnes

Talanger sökes

Den andra sidan - #talangersökes gör det möjligt för arbetsgivare som tillfälligt behöver extra personal att kostnadsfritt annonsera sina behov för att hitta nya talanger.

Talanger sökes

Möjligheten att annonsera kostnadsfritt på #talangerfinnes eller #talangersökes erbjuds företag som har ett extra behov av rekrytering eller som tvingats till nedskärning på grund av spridningen av Corona-viruset. Företag får lägga upp 1 (en) annons på någon av våra landningssidor. Hör av er till oss via mejl till annons@jobb.blocket.se.

Tillsammans gör vi skillnad! Ta hand om dig!