Rekrytering

Blocket hjälper vården att hitta personal i Coronakrisen

Sjukvården är hårt ansatt under Coronakrisen. Därför gör Blocket det nu gratis för aktörer inom sjukvården att annonsera efter vårdpersonal.

Från och med idag och till och med sista juni kommer det att vara gratis för arbetsgivare som rekryterar inom vården i vissa kritiska kategorier att annonsera efter personal. Förhoppningen är att hjälpa vården bemanna snabbt och effektivt under en krävande tid.

-Vi vill göra det vi kan för att stötta samhället inför en högt belastad sjukvård och därför kommer jobbannonserna för vissa yrkeskategorier inom Hälsa & Sjukvård att vara kostnadsfria till slutet av juni, säger Alexander Greidinger, marknadsplatsdirektör för Blocket Jobb.

Anledningen till att det är just sjukvården och inte andra påverkade yrkesgrupper som Blocket Jobb nu öppnar upp för gratisannonsering är för att vården är i akut behov av personal som behövs för att vårda sjuka och rädda liv.

Det är en hårt ansatt arbetsgrupp, det är en pressad situation, och det här är en snabb insats från vår sida för att hjälpa sjukvården.

Alexander Greidinger

Yrkeskategorierna som kommer vara kostnadsfria är följande underkategorier inom Hälsa & Sjukvård:

  • Sjuksköterska
  • Läkare
  • Undersköterska

Annonstypen som blir kostnadsfri är "Blocket Jobb Bas". Där ingår bland annat jobbannons på Blocket Jobb både i Desktop, Mobil och App, men också synlighet på Blocket.se samt mailutskick till kandidater som prenumerar på jobb. Initiativet täcker både befintliga och presumtiva arbetsgivare som vill lägga upp sina annonser.

För er som redan har ett befintligt avtal med oss idag kommer vi i början av juli räkna av hur många annonser ni har nyttjat i dessa kategorier och fylla på med nya krediter motsvarande så många ni nyttjat i de berörda kategorierna. Din säljkontakt kommer att kontakta dig med mer information om detta.

Till alla er som kämpar på i andra branscher - vi på Blocket Jobb älskar att prata jobb och annonsering - hör av er till er säljare eller till vår kundservice på telefon 0200-111 333 (vardagar 9-17) eller mejl hej@jobb.blocket.se om ni har några frågor eller vill bolla lösningar för rekrytering framåt.

Tack för att ni annonserar på Blocket Jobb! Ta hand om dig.

Vänliga hälsningar från teamet på Blocket Genom Alexander Greidinger, Marknadsplatsdirektör Blocket Jobb

Rekrytera med Blocket Jobb

Kontakta oss

Liknande Artiklar