Hoppa till innehåll
Nexer Recruit logotyp

PRODUKTCHEF TILL KELLFRI AB

Sista ansökningsdag
17 december 2024 (60 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Kellfri är ett innovativt företag verksamt inom lantbruk. Som Produktchef på Kellfri i Skara får du en spännande och varierande vardag där du spelar en nyckelroll i att säkerställa att vårt produktsortiment är i toppklass! Läs mer nedan och sök redan idag!

Din vardag
Som Produktchef kommer du att ha en dynamisk arbetsdag där du ansvarar för hela livscykeln av våra produkter. Ditt arbete innebär att arbeta utifrån vår marknadsstrategi för att säkerställa ett affärsmässigt starkt sortiment. Du håller dig uppdaterad om omvärlden och kundernas beteenden, underhåller och utvecklar relationer med leverantörer, och förhandlar avtal och villkor. Även om du inte är huvudansvarig för inköp, ingår både operativt och strategiskt inköp i dina arbetsuppgifter. Du deltar också i utvecklingen av beställningsrutiner, hantering av leverans- och lagerflöden och följer löpande upp resultat. Arbetet kräver samarbete med olika avdelningar inom företaget, och tjänsten medför resor till Europa och Asien.

Vem är du?
Vi söker en person med gedigen erfarenhet inom produktledning och utveckling. Du har dokumenterad framgång i att ta produkter från koncept till marknad. Vi värdesätter att du har:
  • Relevant utbildning inom teknik, produktutveckling, marknadsföring eller inköp.
  • Förmåga att arbeta självständigt och ta initiativ.
  • God kommunikationsförmåga och förhandlingsvana.
  • Starka analytiska färdigheter och noggrannhet i ditt arbete.
  • Flytande kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
Som person är du kreativ och innovativ, med ett starkt engagemang och driv. Du trivs med eget ansvar och har ett genuint intresse för affären. Din förmåga att förstå och tolka marknadstrender och kundbehov är avgörande för framgång i rollen.

Vill du veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar Kellfri med Nexer Recruit, får du tjänsten kommer du att anställas av Kellfri. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Fredrik Karlström på telefonnummer: 070 302 02 73 eller via e-post: fredrik.karlstrom@nexergroup.com Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2024-11-10.

Om Kellfri
Kellfri är en helhetsleverantör av prisvärda produkter med svensk konstruktion, för alla typer av lantbruk. Med kontroll på hela kedjan, från idé till färdig produkt erbjuder vi möjlighet för fler att driva verksamhet på landet. Grunden hos Kellfri är förståelsen och respekten för de utmaningar som våra kunder möter.

Genom att vara genuint nyfikna, intresserade och alltid hålla våra kunder nära, fortsätter vi ständigt att utvecklas och förbättra oss och vårt sortiment. Vi är bäst i Norden på närvaro och helhetserbjudande till mindre gårdar. Samtidigt erbjuder vi kompletterande produkter till större bruk. På så sätt är vi en naturlig del av varje gård.
Nexer Recruit logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
17 december 2024 (60 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är specialister på rekrytering. Alltid med människan i fokus.