Hoppa till innehåll
Lernia Bemanning & Rekrytering logotyp

Vi söker skräddare/sömmerska till vår kund i Halmstad

Sista ansökningsdag
18 november 2024 (31 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du sömmerska eller skräddare och vill utvecklas vidare och arbeta i ett gott team? Tveka inte - sök tjänsten hos vår kund i Halmstad.

Om jobbet

Vi söker en skräddare/sömmerska som kan arbeta med olika projekt, räkna på arbeten och använda dina erfarenheter inom sömnad. Det viktiga är att du brinner för ditt yrke och har en stark känsla för kvalitet och ett öga för detaljer.

Vi söker dig som:
  • Har erfarenhet av skrädderi/sömnad
  • Är noggrann och har en stark känsla för kvalitet.
  • Trivs med att arbeta ett team.
  • Kan räkna på olika arbeten/projekt
  • Har en eftergymnasial utbildning inom textil eller annan likvärdig utbildning.
  • Meriterande om du har sytt textil inredning tidigare
Vem är du?

Vi tror att du är en noggrann, flexibel och lösnings orienterad person som gillar att arbeta med flera saker samtidigt. Du har ett strukturerat arbetssätt och tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. En positiv, framåt person och som gillar att arbeta med andra. Du har ett stort intresse för textil, inredning och har ett öga för detaljer samtidigt vet hur man syr produkter med högkvalitet.

Hur du ansöker

Urval och intervjuer sker löpande, vi välkomnar därför din ansökan redan idag. För frågor kring tjänsten, kontakta ansvarig rekryterare Annette Klang, annette.klang@lernia.se. Observera att vi ej tar emot ansökningar via mail, du söker via vår hemsida Lernia.se/jobb. Vi intervjuar löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Övrig information

Placeringsort: Halmstad

Typ av anställning: tillsvidareanställning med sex månaders provanställning

Lernia är vägen framåt

Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,3 miljarder kronor 2022 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 19 900 personer och förmedlade 11 500 bemanningskonsulter. 13 700 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster.
Lernia Bemanning & Rekrytering logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 november 2024 (31 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.