Hoppa till innehåll
Sista ansökningsdag
15 december 2024 (58 dagar kvar)
Publiceringsdatum
17 oktober 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
VVS-montör med värmepumpskompetens sökes till NEPAB!

Hos oss på NEPAB växer efterfrågan snabbt, och vi söker nu en driven och erfaren VVS-montör med kompetens inom värmepumpar till vårt team i Odensbacken eller Örebro

Arbetsuppgifter:
Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande och innefatta allt från installation och reparation till service. Vårt huvudsakliga fokus ligger på arbete med värmepumpar.

Vi söker dig som:
  • Har minst 4-5 års erfarenhet inom VVS-yrket.
  • Innehar B-körkort (krav).
  • Är driven, nyfiken och engagerad.
  • Sätter kunden i centrum och har ett affärsmässigt tänk.
  • Är nytänkande och kreativ, med en förmåga att omsätta idéer till verklighet.
  • Kan arbeta självständigt men också trivs i samarbete med andra.
Vad vi erbjuder:
Hos oss blir du en del av ett glatt och trevligt arbetslag med möjlighet till förmånsbil och andra attraktiva förmåner.

Ansökan:
Skicka din ansökan genom att klicka på "Ansök nu" knappen och märk ditt CV och personliga brev med VVS-montör och beskriv varför du skulle passa för tjänsten.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Vi ser fram emot att höra från dig!
Nordic Energy Partner AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 december 2024 (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nordic Energy Partner AB är i grunden ett El och VVS företag med speciell inriktning på solenergi och värmepumpar. Vi har lång erfarenhet av försäljning, installation och service.

Grunden till Nordic Energy Partner AB lades redan 2011 och vi var tidigt ute med arbete gällande solcellsanläggningar, vi är dessutom ett av få företag med certifierad personal för just solenergi av Incert.

Ägarna till företaget har dessutom lång erfarenhet av värmepumpar, redan under 90-talet utfördes service- och installationsarbete med värmepumpar i alla dess olika utföranden och former. Givetvis är vi även inom detta område certifierade av Incert.

Därav ligger den speciella inriktningen på solenergi och värmepumpar oss varmt om hjärtat och dessutom helt rätt i tiden med det växande energibehov samhället står inför.

Nordic Energy Partner AB är verksamma inom Kyla, Värmepumpar, VVS, El och Solenergi. Vi har kontor i Örebro och Odensbacken.