Hoppa till innehåll
Pluto Design logotyp

Designassistent med grafisk kompetens

Sista ansökningsdag
12 december 2024 (55 dagar kvar)
Publiceringsdatum
14 oktober 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Har du ett kreativt sinne och passion för färg och form? Bred kunskap inom design, allt från illustration, fotografering, grafisk formgivning och sociala medier. Vi söker nu en driven designassistent med grafisk kompetens som vill vara en del av vårt team!

Om rollen:
Som designassistent kommer du ha ett nära samarbete med befintlig designansvarig och bidra med grafisk kunskap. Du kommer skapa grafiskt material, uppdatering av hemsida och sociala medier, men även vara med i framtagningsprocessen av nya produkter. Rapportera till designansvarig.

Dina arbetsuppgifter är breda:
  • Skapa grafiskt material och texter för tryck och digitala medier, exempelvis kataloger, nyhetsbrev, sociala medier, etc. utefter vår grafiska profil
  • Uppdatering av hemsida och webbshop
  • Delta i designprocessen och stödja designansvarig i utveckling av sortiment
  • Förpackningsdesign
  • Fotografering av produkter och skapa korta och säljande filmer
  • Framtagning av moodboards och färgkartor till kommande projekt
  • Involverad i design och uppbyggnad av mässmontrar
Kvalifikationer:
  • Utbildning inom design och formgivning och minst 2 års erfarenhet av design och produktion.
  • Hög kunskap i Adobe Creative Suite (Photoshop, Illustrator, InDesign, etc.)
  • Erfarenhet av kommersiellt skapande av mönster och illustrationer
Personliga Egenskaper
Du är en lagspelare med positiv energi och kan arbeta självständigt. Har ett öga för detaljer och ett genuint intresse för mönster och design. Är organiserad, noggrann och gillar att hantera flera uppgifter samtidigt.

Ansökan:
Skicka in ditt CV och Portfolio - innehållande grafiskt material och mönsterdesign/illustrationer till Lotta Ahnström på lotta@plutodesign.com

Vi erbjuder
Ett team som präglas av framåtanda, högt tempo och engagemang! Vi har en positiv, öppen och kreativ arbetsplats med entreprenörsanda. Vi erbjuder dig ett självständigt och kreativt arbete med fina inredningsprodukter.

Övrigt
Placering av tjänsten är på vårt kontor i Västra Frölunda. Tjänsten är på heltid. Har du ytterligare frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Lotta Ahnström på 0737 05 04 10. Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt.
Pluto Design logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 december 2024 (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

1996 började resan för Pluto Design i Göteborg. I år har vi designat present- och inredningsartiklar i 28 år! Pluto Designs vision är att skapa designprodukter med bra kvalité och smakfulla förpackningar till ett attraktivt pris! Under åren har vår kollektion framgångsrikt spridits över hela världen och återfinns idag i 35 länder!