Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Mekanikkonstruktör till Afry

Sista ansökningsdag
09 december 2024 (60 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vill du forma framtidens teknik? Gillar du variation, tekniska utmaningar och teamarbete? Som mekanikkonstruktör hos AFRY får du en nyckelroll i att utveckla kundanpassade lösningar för några av Sveriges mest innovativa företag. Bli en del av AFRYs växande team i Borlänge!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos AFRY.

Om företaget

AFRY är ett ledande teknikkonsultföretag som erbjuder omfattande tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Med starka rötter i Norden och en global närvaro är AFRY engagerade i att driva omställningen mot ett mer hållbart samhälle. De arbetar främst inom industri, energi och infrastruktur, där de skapar långsiktigt värde för sina kunder och kommande generationer. Deras kultur präglas av en inkluderande, familjär atmosfär som främjar medarbetarnas utveckling genom öppen kommunikation och teamaktiviteter. AFRY är också engagerade i Femtech, där de arbetar för att främja tekniska lösningar som förbättrar kvinnors hälsa och välmående, en del av deras satsning på innovation och jämställdhet.

Som konsult inom deras affärsområde för produktutveckling får du en unik möjlighet att bidra till utvecklingen av framtidens produkter och lösningar hos några av Sveriges mest framstående och spännande företag.

Arbetsuppgifter

Som mekanikkonstruktör arbetar du ensam eller i team tillsammans med andra ingenjörer och projektledare. Du ansvarar främst för att skapa ritningar och utveckla kundanpassade produkter i olika material som stål, koppar och vakuumformad plast med hjälp av avancerade CAD-verktyg. Du utför hållfasthetsberäkningar och FEM-analys, bedömmer resultaten och optimerar din konstruktion. Arbetet innefattar även utveckling av svetsade konstruktioner samt maskinbearbetade detaljer, där ytjämnhet och snäva toleranser är kritiska faktorer. Vidare deltar du i framtagning av prototyper och leder tester för att verifiera att produkterna möter specifikationer och standarder.

Det finns en stor variation i uppdragen, både när det gäller komplexitet och längd. I vissa projekt är du med från start till slut och arbetar nära kunden för att utveckla helt nya produkter. Uppdragen kan genomföras både på plats hos kund eller på AFRYs egna kontor.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Avslutad ingenjörsutbildning inom maskinteknik eller liknande
* Minst två års arbetserfarenhet inom mekanisk konstruktion eller produktutveckling
* Goda kunskaper i något CAD-verktyg, t.ex. Siemens NX, Solid Works eller Creo samt vana att arbeta med PLM-system
* Mycket goda kunskaper i engelska i både tal och skrift.
* B-körkort

För att lyckas som mekanikkonstruktör är du självgående och har förmågan att planera och strukturera ditt eget arbete. Du hanterar flera uppgifter samtidigt och är en nyfiken problemlösare som uppskattar samarbete och drivs av nya utmaningar. Rollen kräver en stark förmåga att utveckla kundanpassade lösningar och att arbeta självständigt även om du ingår i ett team som leds av kunden. Flexibilitet, affärssinne och vilja att bidra till kundens framgång är också viktiga egenskaper för denna tjänst.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Borlänge, Dalarna
Lön: Enligt överenskommelse

Hos AFRY får du möjlighet att ta del av:
* 28 dagars semester samt ledigt dagen före julafton
* Individuell kompetensutvecklingsplan inom ditt spetsområde
* Konkurrenskraftiga förmåner gällande pension, friskvård och föräldraledighet reglerade i deras kollektivavtal
* Företagsrabatter med externa partners genom vår förmånsportal: Benify, Advantage You, Club AFRY, Friskvårdsbidrag 4500 SEK/år
* Ett enormt nätverk av tekniska experter


Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 december 2024 (60 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.