Hoppa till innehåll
SMW Group AB logotyp

Reservdelssäljare

Sista ansökningsdag
08 november 2024 (21 dagar kvar)
Publiceringsdatum
16 oktober 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Andreas Nordin
Telefon
Ansök nu
Är du vår nya reservdelssäljare?
Redo för ett utvecklande och utmanande jobb? Nu söker det växande och välmående Staffare AB efter en reservdelssäljare till Luleå.
Vi är företaget där alla medarbetare har en viktig roll i vår ständiga strävan efter att erbjuda våra kunder service i världsklass. Ett härligt gäng med högt i tak och grym sammanhållning väntar på din ankomst.

Hur ser tjänsten ut?
Dina huvudsakliga ansvarsområden består i första hand av försäljning av reservdelar och tillbehör till entreprenad- och lantbruksmaskiner samt redskap. Vi söker dig som tidigare har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, våra kunder är främst lantbruksföretag och entreprenörer. Du har även nära samarbete med vår verkstad med reservdelshantering samt våra maskinsäljare.

Vi erbjuder
Hos oss får du ett spännande och intressant arbete med stort eget ansvar. Hos oss är det högt till tak och vi kombinerar gärna humor med professionalitet i en familjär atmosfär som präglas av kamratskap, glädje och målmedvetenhet. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet.

Har du

- Erfarenhet eller intresse av lantbruk/entreprenad
- Erfarenhet av försäljning mot slutkund
- Ett stort driv och resultatfokus
- Teknisk kännedom om de maskiner och redskap som används inom lantbruk/entreprenad
- Goda datorkunskaper
- Körkort B

Är du

- Disciplinerad, självgående och en lagspelare
- Strukturerad och ordningsam
- Kreativ och lösningsorienterad
- Serviceinriktad
- Kundfokuserad

Om Staffare AB
Staffare AB grundades 1982 av Anders Staffare. Resan började i ett litet försäljningskontor på Huddig AB:s fabrik med 1 anställd. Idag är vi ca 120 anställda och finns på 11 orter med fullserviceanläggningar i Uppsala, Bollnäs, Hudiksvall, Timrå, Skellefteå och Luleå. I Storvik, Västerås, Stockholm, Göteborg och Ängelholm har vi försäljningskontor.
Genom att tillhandahåller produkter och tjänster av högsta kvalitét och ständigt sträva mot att förbättra vår organisation med en långsiktighet i varje agerande och kunden i fokus är vi en stark partner till våra kunder, medarbetare och leverantörer.

Låter detta som den perfekta tjänsten för dig? Ansök redan idag och bli en del av vårt engagerade team! Sista ansökningsdag 8 november. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag då vi hanterar ansökningarna löpande.

Vid frågor om tjänsten kontakta: Andreas Nordin, telefon: 070-312 14 00
SMW Group AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
08 november 2024 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren