Hoppa till innehåll
ATS kraftservice logotyp

Distributionselektriker

Sista ansökningsdag
07 december 2024 (59 dagar kvar)
Publiceringsdatum
08 oktober 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Är du en serviceinriktad och flexibel distributionselektriker med några års arbetslivserfarenhet? Nu letar vi efter fler kollegor till oss på ATS Kraftservice i Mälardalsregionen.

Om tjänsten

Som distributionselektriker har du en mycket viktig roll för alla våra projekt. Du kommer att arbeta med alla förekommande arbeten inom lokalnät 0,4 - 24 kV, såväl jordkabel som luftledningar. Entreprenaderna karaktäriseras av reinvesterings- och nyanläggningsarbeten men även drift- och underhållsarbeten förekommer.

Du kommer självständigt att planera och utföra arbeten på aktuella projekt, arbeta med kabelskåp och nätstationer, skarva och koppla in signalkablar. Vidare kommer du att utföra kopplingsarbete i distributionsnätet samt göra riskanalyser och egenkontroller.

Du erhåller en servicebil och utgår från din bostad.

Din profil

Vi söker dig som har el-teknisk utbildning, gärna med inriktning mot eldistribution eller annan motsvarande yrkesutbildning, samt att du har några års erfarenhet från liknande arbeten. Utbildningar i ESA, Arbete på väg, Heta arbeten och EBRs konstruktioner är meriterande.

Du skall både kunna arbeta självständigt och tillsammans med andra. Vi värdesätter flexibilitet, ansvarstagande och god kommunikationsförmåga.

Körkort B för manuell växellåda är ett krav.

Har du frågor om tjänsten kontakta


Per Andersson, Affärsenhetschef 072-533 39 85

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

ATS är ett entreprenadbolag inom energiteknik som erbjuder tjänster inom kraft- och eldistributionsutbyggnad av lokalnät, ställverk, region- och stamnät samt inom industrin. ATS är ett dotterbolag inom Peabkoncernen.

ATS kraftservice logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
07 december 2024 (59 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren