Hoppa till innehåll
Klaravik AB logotyp

Storkundsansvarig Stockholm

Sista ansökningsdag
20 oktober 2024 (12 dagar kvar)
Publiceringsdatum
07 oktober 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vad ditt jobb blir
Som storkundsansvarig ansvar du för att upprätta, bibehålla och utveckla relationer med våra allra största kunder inom segment såsom entreprenad, bygg, väg och uthyrning. Du kommer aktivt att bearbeta stora bolag med målet att teckna nationella avtal. Våra ledord är hög service med kvalitet och vi jobbar långsiktigt med våra kundrelationer!

Du driver utvecklingen av kundrelationen både lång- och kortsiktigt och ansvarar för kvalitetssäkring i alla delar av samarbetet. Dina kunder kommer att finnas i Stockholmsområdet såväl som på andra platser i landet. Vi har huvudkontoret i Karlstad, varpå resor är vanligt förekommande.

För oss är medarbetarna väldigt viktiga, och trots att du kommer få stort eget ansvar kommer du vara del i vår säljavdelning som idag nästan uppgår till 100 personer. Ett gäng olika individer, med olika dialekter och bakgrund - men alla med samma passion för det vi gör! Som Storkundsansvarig rapporterar du direkt till Försäljningschef.

Vem du är
Som person är du ödmjuk, framåt, nyfiken och lyhörd. Du tycker om människor, är en god relationsbyggare med en hög energinivå. För att lyckas i den här rollen är det oerhört viktigt att kunna driva och motivera sig själv mot uppsatta mål.

Vi tror att du har jobbat i många år med någon typ av försäljning, gärna som Key Account eller mot större bolag (men inte nödvändigtvis inom vår bransch). Oavsett är du en trygg och erfaren person med tålamod, skinn på näsan, klarar av att arbeta självständigt och som är redo för nästa utmaning! Vi kommer att lägga stor vikt vid dig som person, och för rätt person väntar en spännande och utvecklande resa tillsammans med oss.

Till skillnad från vår bransch i stort, är vi ett stort antal kvinnor på Klaravik och strävar alltid efter en jämn könsfördelning. B-körkort är ett krav, och du behöver förutom svenska behärska engelska som arbetsspråk. Vi kommer att förse dig med tjänstebil och alla de arbetsverktyg som behövs i jobbet.

Detaljer

Anställningsform: Tillsvidare, 6 månaders provanställning tillämpas

Arbetsort: Utgångspunkten är hemmakontor och vi ser gärna att du är bosatt i Stockholm eller i regionen runt Stockholm.

Välkommen med din ansökan: Du söker tjänsten senast den 20:e oktober och motivera varför du tror passa bra in i rollen hos oss.

Eventuella frågor som rör tjänsten som Storkundsansvarig, skickas via mejl, till nero@klaravik.se
Klaravik AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 oktober 2024 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren