Hoppa till innehåll
Color Systems Scandinavia AB logotyp

Supporttekniker - First Line Support

Sista ansökningsdag
01 november 2024 (25 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Johan Valdivia
Email
Telefon
Vi söker nu ytterligare en supporttekniker till kontoret i Vällingby

Arbetsbeskrivning
Rollen som first line support innebär att bemöta kunder som behöver hjälp med maskiner och programvaror installerade av Color Systems Scandinavia AB. Tjänsten är uppskattad av många nöjda kunder. Jobbet sker parallellt med en erfaren supporttekniker.

Arbetsuppgifterna består av:
  • Support via telefon, mail och fjärrstyrning av kundernas system.
  • Utbildning.
  • Felsökning. Demo-rum med maskiner och programvaror finns att tillgå.
  • Systemkonsultation. Möjlighet finns till att anpassa tjänsten med mer fokus på system och mjukvaror för den med rätt kompetens.
Den viktigaste aspekten av tjänsten är att hjälpa våra kunder som själva ofta jobbar mot deadlines. En supporttekniker behöver kunna sätta sig in i kundens situation och ibland hjälpa dem med extra kreativa lösningar. En god kommunikation och ett trevligt bemötande värderas högt.

Profil
Vi söker dig som har erfarenhet av teknisk problemlösning, gärna inom grafisk bransch. Social kompetens och ett intresse för människor är viktiga egenskaper i rollen som supportteknikniker. Du trivs med att prata i telefon och har en pedagogisk fallenhet. Du har lätt för att kommunicera både muntligt och skriftligt.

Krav:

  • God svenska och engelska
  • Van att arbeta i Windowsmiljö
Meriterande:
  • Erfarenhet av arbete inom grafisk bransch
  • Teknisk eller grafisk utbildning
  • Erfarenhet av MacOS och Linux
Vi erbjuder
En flexibel organisation där det finns stora möjligheter att själv vara med och påverka och utveckla både tjänsten och vår verksamhet. Egna initiativ och projekt uppmuntras och varje medarbetares personliga preferenser tillgodoses så långt det är möjligt.

Företaget erbjuder privatvårdsförsäkring, friskvårdsbidrag och pensionsavsättningar.

För mer information om tjänsten kontakta servicechef Johan Valdivia på tel 08-522 922 24 eller skicka e-post till jobb@colorsystems.se. Rekryteringen sker löpande.
Color Systems Scandinavia AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 november 2024 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Color Systems Scandinavia AB är ett specialistföretag som tillhandahåller produkter och tjänster för storformatsproduktion. Vi har lång erfarenhet av storformatsskrivare, skärare och efterbehandlingsutrustning och är certifierad återförsäljare och servicepartner av Canon, Epson, Roland, Summa med flera. Idag består serviceteamet av 8 resande tekniker och en supporttekniker som tillsammans har en hög kompetens för att möta kundens behov av lösningar och service. Vi jobbar över hela landet och i dagsläget utgår alla medarbetare från kontoret i Vällingby.