Hoppa till innehåll
Coor Service Management logotyp

IAM-specialist till Coor i Stockholm

Sista ansökningsdag
03 november 2024 (30 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
IAM-specialist redo att ta ett större, strategiskt perspektiv? Driv och utveckla vår IAM-leverans som IAM-specialist hos Coor

Som IAM-specialist hos Coor är ditt uppdrag att driva och transformera våra IAM-lösningar för att säkerställa hög kvalitet och effektivitet - nu och i framtiden. Du utgör länken mellan IT Service Managers, IT-specialister och leverantörer och med din tekniska kompetens driver du både kontinuerliga förbättringar, innovation och stegen på vår förflyttning från on-prem till cloud (Entra ID). Nu söker vi dig med viljan, drivet och kompetensen att forma och utveckla våra lösningar och leveranser för att säkerställa en stabil, säker och effektiv IAM-leverans för våra 17 000 konton i Norden och Baltikum.

Vi erbjuder dig

Du kommer in i en fas där stora satsningar sker på vårt område och där vi redan börjat gå från on-prem (Active Directory) till cloud (Entra ID). Vi är dock fortsatt tidiga på ´resan´, vilket innebär att du i din roll, tillsammans med våra och vår leverantörs specialister, har stort mandat i att forma vägen framåt. Vi erbjuder dig:
  • Att använda din expertis för att sätta och driva vårt område, våra mål och de initiativ vi behöver ta för att nå dit
  • En roll där du får arbeta både hands-on och i de ´stora frågorna´ med mandat och utrymme att påverka - på riktigt
  • Utvecklingsmöjligheter! Din roll kommer att förändras på sikt i takt med att vår interna IAM-leverans växer, utvecklas, automatiseras och moderniseras
Utöver det kan vi erbjuda riktigt dedikerade, engagerade och framför allt trevliga kollegor!

Det här gör du hos oss
  • Designar, implementerar och underhåller IAM-lösningar och policys tillsammans med vår IT-partner, och säkerställer att dessa linjerar med våra policys och regelverkskrav för de olika länderna inom koncernen
  • Hanterar åtkomst- och behörighetskontroll för olika användarkonton, behörigheter och åtkomstnivåer för olika system och resurser
  • Identitetslivscykelhantering inklusive användarprovisionering, avprovisionering och on- och offboarding av anställda, konsulter och partners
  • Stödjer autentisieringssystem: konfigurerar, stödjer och felsöker MFA, SSO och federerade identitetshanteringslösningar
  • Incidentrespons- och hantering kring åtkomst- och behörighetsrelaterade incidenter
  • Rapportering och analys inom IAM-området samt automatisering och processförbättring för ex. RBAC och PAM
Utöver det är du involverad i säkerhetsrevisioner, där du genomför regelbundna granskningar av åtkomstkontroller och användaraktiviteter. Du arbetar också med riskhantering och -begränsning tillsammans med Coor IT Security. Givetvis arbetar du även med att utvärdera och implementera nya IAM-tekniker och tjänster.

Ditt team och arbetsplats

Coor IT är ca 60 personer, och du kommer i din roll samarbeta med bland annat IT Service Managers, IT Service Specialists, Coor IT Security och vår nuvarande IAM-leverantör.

Vi utgår från kontoret i Kista men är flexibla kring kontorsnärvaro.

Mer om dig

Vi söker dig med flera års erfarenhet inom IAM, gärna i stora Microsoft-baserade miljöer med Azure AD och/eller Entra ID. Du har med det erfarenhet av auktoriseringsprotokoll (ex. OAuth, SAML, OIDC, LDAP eller Kerberos), MFA och SSO samt API:er och integration. I och med att vi går mot automatisering söker vi dig med erfarenhet av (och som gillar att använda!) PowerShell för scriptning och automatisering.

Du har erfarenhet av att designa och implementera säkra och skalbara IAM-lösningar, både för on-prem och cloud och det är ett stort plus om du varit drivande eller delaktig i förflyttningen till 100% cloud-baserade lösningar - det är dit vi är på väg.

Teknisk kompetens är viktigt i rollen men din förmåga att förstå och driva initiativ och implementationer är för oss avgörande. För att lyckas och trivas i rollen är det viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och trivs i att arbeta tillsammans med andra i olika virtuella team. Du har en god förmåga att identifiera problem och orsaker och kan komma med proaktiva förslag och åtgärder.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Coor Service Management logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 november 2024 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi bidrar till att skapa de bästa arbetsplatsmiljöerna i Norden! Coor är Nordens ledande Facility Management-partner och tillhandahåller tjänster som bidrar till ett smartare arbetsliv för våra kunder och deras anställda. Vi strävar ständigt efter att bygga innovativa team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Vi skapar affärsnytta för våra kunder, produktiva och effektiva arbetsplatser som attraherar talanger - och vi gör det hållbart hela vägen!

Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2022 blev Coor utnämnda till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen.