Hoppa till innehåll
Emploid AB logotyp

Junior datortekniker till uppdrag med start omgående

Sista ansökningsdag
31 oktober 2024 (26 dagar kvar)
Publiceringsdatum
03 oktober 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Anders Romberg
Telefon
Ansök nu
Junior datortekniker till uppdrag med start omgående

Är du redo att påbörja din karriär inom IT-världen eller skaffa dig erfarenhet av den är denna tjänst perfekt för dig!

Hur ser dagarna som tekniker ut?

I rollen som tekniker har du ansvar för att installera och uppdatera operativsystem, applikationer och annan programvara enligt kundens önskemål.

Du följer specifikationer för kundens datorhårdvara och mjukvara, och assisterar vid bildcertifieringar och applikationer. Dessutom ansvarar du för säkerhetskopiering och återställning av datorbilder, leverans och installation av datorer samt uppdatering av tillgångstilldelningar. Dina uppgifter inkluderar också att anpassa och synkronisera datorer och slutligen testar du nyligen konfigurerade enheter för att säkerställa korrekt funktionalitet och felsöker vid behov

Låter det som en utmaning för dig? Introduktion och upplärning finns, företaget har otroligt kompetenta kollegor som kommer hjälpa dig på plats med alla frågor och funderingar du kan tänkas ha!

Tjänsten är ett tidsbegränsat uppdrag där du kommer vara anställd som resurskonsult genom oss på Mero. Uppdraget är initialt 1-2 månader med möjlighet till förlängning.

Vem är du?
Vi letar efter dig som har en positiv inställning, som är detaljorienterad och van vid en snabb arbetsmiljö. Om du trivs i teamwork och delar önskan att uppnå gemensamma mål med dina kollegor kan detta vara det perfekta för dig!
  • Intresse för IT och datorer
  • Utmärkta engelska kommunikationsfärdigheter - skriftligt och muntligt.
  • Förmåga att arbeta självständigt såväl som i samarbete med andra.
  • Vilja att samarbeta med kollegor för att öka teknisk kunskap.
Extra meriterande är om du har kunskap inom datorhårdvara, felsökning eller datorsystem men saknar du något av det eller verkligen vill lära dig så sök ändå, det viktigaste är rätt person!

Är det dig vi söker?

Mero assisterar företaget i denna rekryteringsprocess. Hör av dig till mig, Anders Romberg som är ansvarig för rekryteringsprocessen för att presentera dig eller ställa frågor om rollen. Urvalsprocessen pågår, så se till att söka rollen eller höra av dig så fort som möjligt

Villkor:

Plats: Växjö
Arbetstid: Heltid (07:00-16:00)
Start: Omgående

Observera: Företaget har kunder inom offentlig sektor och regioner, vilket kräver ett prickfritt belastningsregister

Under din anställningsperiod kommer du att vara konsult genom oss, Mero - och vi kommer göra vårt allra bästa för att du ska känna dig trygg och sedd. Som en del av vårt kollektivavtal kommer du såklart ha tillgång till pensionsförmåner och en dedikerad konsultchef som du alltid kan kontakta för vägledning och stöd.
Emploid AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 oktober 2024 (26 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Emploid är byggt på en stark vision och drivkraft om att alla företag förtjänar samma engagemang, kontinuitet och erfarenhet som endast stora företag traditionellt fått inom rekrytering och bemanning. Med nätverksbaserade kontaktytor identifierar vi rätt personal för ert företag och samtidigt drömjobbet för dig som vill vidare i karriären.