Hoppa till innehåll
Transtema logotyp

Är du teknikintresserad? Bli mobiltekniker hos Transtema!

Sista ansökningsdag
27 oktober 2024 (24 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Har du ett intresse för teknik och vill arbeta med framtidens mobilnät? Vill du ha ett aktivt jobb där du får arbeta i spännande miljöer? Transtema underhåller framtidens nät och är ett nytänkande bolag i en spännande fas. Hos dem får du möjligheten att arbeta med ett starkt varumärke med goda möjligheter till utveckling. Ansök redan idag, urvalet sker löpande!

Information om företaget
Du kommer vara anställd på Transtema Network Services AB, som är ett helägt dotterbolag inom Transtemakoncernen. Transtema Network Services är en marknadsledande leverantör av fälttjänster inom kommunikationsinfrastruktur i Sverige och ansvarar för installation, underhåll samt drift över hela landet.

Transtema arbetar aktivt med hållbarhet utifrån fyra aspekter - medarbetare, affär, miljö och engagemang. Deras medarbetare är deras största tillgång och ambitionen är att vara branschens mest attraktiva arbetsgivare. De har en värderingsstyrd företagskultur och arbetar aktivt med kompetensutveckling, inkludering och att erbjuda en trygg arbetsplats för alla. Deras kultur genomsyras av värdeorden - att tänka nytt, visa respekt och ta ansvar.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Transtemas räkning en mobiltekniker. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Transtema.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Transtemas önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till lisa.backstrom@pn.se.

Du erbjuds
  • En stimulerande arbetsmiljö med spännande och varierande projekt
  • Möjligheter till vidareutbildning och kompetensutveckling
  • Goda förmåner och trygg anställning
  • Ett välkomnande och kunnigt team som arbetar med den senaste tekniken
Arbetsuppgifter
Din roll innebär att arbeta självständigt med fria och rörliga arbetsdagar, men ställer stora krav på att du tar ansvar över att planera och organisera din tid. Du kommer att ingå i ett team som arbetar med teknik i framkant och spelar en viktig roll i den digitala infrastrukturen. Du kommer att utgå från hemmet och resa runt i hela Norrbotten för att utföra ditt arbete. Tjänsten ger dig möjlighet att arbeta i varierade och spännande miljöer, där du ibland framför olika fordon för att nå fram till masterna. Övernattningar kan förekomma vid längre resor, men i de flesta fall är du hemma samma dag. Beredskapstjänstgöring på kvällar och helger kan också ingå i rollen.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Service och underhåll på befintlig utrustning
  • Nyinstallation av mobila antenner
  • Konfiguration och felsökning av utrustning
  • Viss del dokumentation samt lagerhantering kan tillkomma
Vi söker dig som:
  • Har ett stort tekniskt intresse
  • Gymnasial utbildning med godkända betyg
  • Innehar B-körkort och möjlighet att resa i tjänsten
  • Kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift.
Det är starkt meriterande om du har liknande erfarenhet sedan tidigare och certifiering för klättring i mast. Detsamma gäller om du har BE-kort och skoterkort. Vidare ser vi positivt på om du har erfarenhet av fiber, elarbete eller reservkraft.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas och lyckas i rollen hos Transtema. En viktig del för oss är ditt engagemang och viljan att lära dig. Du bör ha ett stort intresse för tekniskt arbete och att arbeta fysiskt till största delen utomhus. Vidare är du en ansvarstagande, självgående och flexibel person som värderar god kommunikation.

START: Enligt överenskommelse

OMFATTNING: Heltid

STAD: Piteå

URVAL: Sker löpande

KONTAKT: Lisa Bäckström - lisa.backstrom@pn.se

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta lisa.backstrom@pn.se.

#Transtema #mobiltekniker #fibertekniker #tekniker
Transtema logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
27 oktober 2024 (24 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren