Hoppa till innehåll
Trätåg AB logotyp

Produktionsansvarig till Trätåg AB

Sista ansökningsdag
28 oktober 2024 (25 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Med anledningen av en planerad pensionsavgång under våren 2025 öppnar sig nu en unik möjlighet att söka tjänsten som produktionsansvarig till vår verksamhet i Falun. Är du redo att ta en nyckelroll och vill vara med och forma framtidens järnvägslogistik? Då kan detta vara rätt möjlighet för dig!

Om tjänsten
I rollen som produktionsansvarig kommer du att spela en central roll i att säkerställa effektivitet och kvalitet i vår terminalhantering och järnvägstransporter. Du kommer att arbeta med att planera och leda terminalhantering och tågtransporter från våra terminaler till mottagande industri, både på kort och lång sikt.

En stor del av ditt arbete innebär att upprätthålla nära kontakt med våra samarbetspartners och att kontinuerligt följa upp nyckeltal och resultat. Vidare så kommer du också att bidra till att utveckla och förbättra våra processer för att uppnå våra höga standarder inom miljö och arbetsmiljö.

Om dig
Vi söker dig som har flera års erfarenhet av en liknade roll som exempelvis produktionsansvarig, transportplanerare eller projektledare. Du har en stor vana av att planera, leda och fördela arbetsuppgifter. Vi ser det som en fördel om du har erfarenhet från järnvägsbranschen och/eller har en högskoleutbildning inom skog, transport eller logistik. Vidare så har du en ekonomisk förståelse och grundläggande kunskaper inom ekonomi och redovisning. Flytande i tal och skrift i svenska och engelska språket samt att du har B-körkort är en förutsättning.

Som person så har du ett analytiskt sinne och en förmåga att se både helheten och de små detaljerna. Du är en person som är flexibel, tillgänglig och trivs i en rörlig miljö där det krävs snabba beslut, initiativtagande och kreativa lösningar samtidigt som du är strukturerad. Vidare så har du förmåga av att leda andra och är bekväm med att ta ett stort ansvar och att organisera och planera en vardag med snabba vändningar. Din kommunikativa förmåga och ditt engagemang för att bygga starka relationer kommer att vara avgörande för din framgång i denna roll.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Trätåg AB
Trätåg AB, ägt av Stora Enso Skog AB och Billerud AB, är ett ledande logistikföretag inom järnvägstransporter av virkesråvara. Vi arbetar varje dag för att leverera högkvalitativ service till några av Sveriges största sågverk och skogsindustrier.

Det bästa med att jobba hos oss
Hos oss på Trätåg värdesätter vi en stimulerande och kreativ arbetsmiljö där samarbete och personligt ansvar går hand i hand. Vi tror på att ge våra medarbetare utrymme att växa och ta egna initiativ. Här får du chansen att vara en del av ett engagerat team där dina insatser verkligen gör skillnad.

Anställningsvillkor
*Tillsvidareanställning
*Heltid
*Tillträde enligt överenskommelse
*Placeringsort Falun, resor ingår i tjänsten

Vid frågor
Om du har frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Ulrika Struve, ansvarig rekryteringskonsult på Adecco via ulrika.struve@adecco.se eller 073-684 70 83.

Välkommen med din ansökan
Registrera din ansökan via länken senast 2024-10-28. Bifoga CV som beskriver utbildning och erfarenhet samt ett personligt brev. I den här rekryteringen samarbetar vi med rekryterings- och bemanningsföretaget Adecco.

Vi ser fram emot din ansökan och kan förhoppningsvis välkomna dig som vår nya kollega!

Trätåg AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 oktober 2024 (25 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!