Hoppa till innehåll
Coop logotyp

Butikschef Coop Fagersta

Sista ansökningsdag
20 oktober 2024 (15 dagar kvar)
Publiceringsdatum
03 oktober 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en naturlig ledare med en passion för affärsutveckling och kundservice? Vill du ta din karriär till nästa nivå? Då kan detta vara din drömroll!

Vad kan vi erbjuda dig?

Som butikschef på Coop Fagersta blir du den drivande kraften i en butik där vi satsar stort på färskvaror. Du får leda ett engagerat team och sätta riktningen för butikens utveckling, med både affärsmässiga framgångar och kundnöjdhet i fokus.

Din roll:

  • Leda och inspirera: Du är en förebild som motiverar ditt team att nå sina mål. Tillsammans arbetar ni för att skapa en butik där både personal och kunder trivs.
  • Utveckla butiken: Med ditt affärssinne tar du ansvar för budget och affärsplan samt ser till att butiken når sina resultat. Du har stort intresse för mat och driver butiken med färskvaror i fokus.
  • Skapa kundupplevelser: Du är den som säkerställer att våra kunder får bästa möjliga service och upplevelse i butiken - varje dag.

Är detta du?

Vi söker dig som har en passion för ledarskap och försäljning, med en bakgrund inom detaljhandeln, och:

  • Du har erfarenhet av att leda team och tycker om att se andra växa och utvecklas.
  • Du är affärsmässig och har en god förståelse för att driva lönsamhet och förbättra processer.
  • Du har lätt för att kommunicera och inspirera, både med kunder och medarbetare.
  • Du är kreativ, tänker strategiskt och ser lösningar där andra ser hinder.

Vad får du som butikschef hos oss?

  • Ansvar och påverkansmöjlighet: Du tar fullt ansvar för butikens drift och utveckling, där din kreativitet och dina idéer får ta plats.
  • Personlig och professionell utveckling: Vi stödjer din utveckling och erbjuder möjligheter till utbildning, där du får chansen att växa och utvecklas i din roll.
  • Ett positivt arbetsklimat: Hos oss får du arbeta i en spännande miljö där nytänkande uppmuntras.
  • Ett engagerat team: Du leder ett motiverat och engagerat team, där alla strävar efter att prestera på topp och bidra till butikens framgång.
  • Ett tydligt fokus på kundnöjdhet: Du är en nyckelperson i att skapa kundupplevelser som får kunderna att välja att handla hos oss.

Ansök nu för chansen att bli vår nästa butikschef!

Vi ser fram emot att höra från dig! Skicka in ditt CV och personliga brev så snart som möjligt - rekrytering sker löpande. Tjänsten är heltid och föregås av provanställning, med tillträde enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag är 2024-10-20.

Har du frågor?

Tveka inte att kontakta regionchef Malin Åhs på 073-086 06 84.

Coop logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 oktober 2024 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande och roliga jobb. Med cirka 800 butiker i Sverige och 3,8 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Coop Mitt är en konsumentförening inom Coop Sverige som ägs av över 440 000 medlemmar. Vi driver 92 butiker i Gästrikland, Hälsingland, Dalarna, Uppland, Närke och i Västmanland. Mer information om Coop Mitt hittar du på vår hemsida.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.